Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Το Ιστολόγιο του ΡΟΔΟΣυλλέκτη, απευθύνεται σε όσους αγαπούν τον τόπο τους… εδώ είναι λοιπόν και περιμένει τα δελτία για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων αλλά και ότι αφορά τον τόπο μας – ακόμα και την πολιτική… Το Email μας είναι: r.telxinas@yahoo.gr

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

Σε 14 αθλήματα οι αγώνες στο Γκότλαντ της Σουηδίας από 24 έως 30 Ιουνίου 2017.

Ροδιακός Οργανισμός Αγώνων Νήσων

Δελτίο τύπου

Σε 14 αθλήματα οι αγώνες στο Γκότλαντ της Σουηδίας από 24 έως 30 Ιουνίου 2017.

Με τους διοργανωτές να αυξάνουν τους ρυθμούς για την καλλίτερη προετοιμασία της επίσκεψης των αντιπροσώπων, από 27 Ιουνίου έως 3 Ιουλίου, των 24 νησιών για την καθιερωμένη επίσκεψη σε όλες τις εγκαταστάσεις και τις συναντήσεις με τους συντονιστές των αθλημάτων στα πλαίσια της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης. Με τις εγκαταστάσεις να είναι όλες και καθ’ όλα έτοιμες, μετά και τα πρόσφατα εγκαίνια του Δημοτικού Κλειστού Γυμναστηρίου 2.200 θέσεων όπου θα φιλοξενηθεί το Μπάσκετ, οι συντονιστές ασχολούνται για την καλλίτερη οργάνωση της υποδοχής, φιλοξενίας και παρουσίασης στους φιλοξενούμενους αντιπροσώπους των νησιών. 

Σημαντικός τομέας που απασχολεί ακόμα τους υπευθύνους είναι αυτός των εθελοντών με πάνω από 1000 να απατιούνται ενώ μέχρι τώρα έχει καλυφτεί πάνω από το 50%. Οι διοργανωτές έχουν δώσει τον υπότιτλο «Αναμνήσεις για μια ζωή» (Memories for life) και στοχεύουν να πραγματοποιήσουν πραγματικά αξέχαστους αγώνες από κάθε άποψη, καλλίτερους και από αυτούς του 1999 που είναι πραγματικά αξέχαστοι και που ήταν η παρθενική συμμετοχή του νησιού μας στο θεσμό και όλοι την θυμούνται. 

Τα αθλήματα είναι ο Στίβος, η Τοξοβολία, το Μπάσκετ, η Ποδηλασία, το Γκολφ, η Σκοποβολή, η Κολύμβηση, το Πινκ πονκ, το Τένις, το Τρίαθλο, το Βόλεϊ και Μπιτς Βόλεϊ, στα όποια μπορεί να λάβει μέρος το νησί μας και το Ποδόσφαιρο που δεν απορούμε να λάβουμε μέρος διότι είναι τιμωρημένο από τα επεισόδια το 2011 στο νησί Ουάιτ, η Γυμναστική και το Μπάντμιντον. 

Οι αντιπρόσωποι των νησιών θα έχουν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις αλλά και να λάβουν γνώση κάθε λεπτομέρειας των αγώνων αλλά και να δώσουν τα πρώτα στοιχεία για το μέγεθος της αποστολής τους όπως και τα πιθανά αγωνίσματα στα διάφορα αθλήματα. Το Γκότλαντ κάνει ότι είναι καλλίτερο προκειμένου να υποδεχτεί το μεγαλύτερο αριθμό συμμετεχόντων που προβλέπεται να είναι πάνω από 3.000. 

Το ρεκόρ συμμετοχών το κατέχει ακόμα το νησί μας με 3.500 συμμετοχές στους αγώνες του 2007. 

Περισσότερα για την διοργάνωση: http://www.gotland2017.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου