Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Από το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018, σταμάτησαν οι αναρτήσεις πολιτικού περιεχομένου.

Με την ευκαιρία, θέλω να ευχαριστήσω όσες και όσους με εμπιστεύτηκαν αυτά τα 12 χρόνια…

Τρίτη, 10 Μαΐου 2016

Με την Κ. Χατζηστρατή, συναντήθηκαν για λογαριασμό του Δ.Σ. του Κ. Κ. Π. Περιφέρειας Ν. Αιγαίου, ο Γ. Μαρίνος και ο Κ. Κασάπης.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με την νέα διοικήτρια του Νοσοκομείου Ρόδου, κα Κατερίνα Χατζηστρατή, συναντήθηκαν σήμερα, για λογαριασμό του Δ.Σ. του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Μαρίνος και ο Αντιπρόεδρος Κυριάκος Κασάπης.

Κατά την συνάντηση αυτή, συγχαρήκαμε την νέα διοικήτρια και της ευχηθήκαμε καλή επιτυχία στα καθήκοντά της. Της μεταφέραμε μάλιστα, την θετική ανταπόκριση της Ροδιακής Κοινωνίας, έτσι όπως εμείς την έχουμε εισπράξει, σε σχέση με τις πρώτες της ενέργειες και τις παρεμβάσεις της, που αφορούν την λειτουργία του Νοσοκομείου μας.

Ανταλλάξαμε κάποιες πρώτες απόψεις, σχετικά με την συνεργασία του Νοσοκομείου και των Ιδρυμάτων Πρόνοιας και καταρτίσαμε ένα πρώτο πλάνο της υλοποίησης της συνεργασίας αυτής.

Η νέα διοικήτρια μας ενημέρωσε διεξοδικά για τα θέματα της εύρυθμης λειτουργίας του Νοσοκομείου που αντιμετώπισε από την πρώτη ημέρα της ανάληψης των καθηκόντων της, ενώ αντίστοιχη ενημέρωση υπήρξε και εκ μέρους μας.

Διαπιστώσαμε εκ του σύνεγγυς ότι η νέα διοικήτρια, παρά το σύντομο χρονικό διάστημα που έχει μεσολαβήσει, από την ανάληψη των καθηκόντων της έως σήμερα, έχει πλήρη και εμπεριστατωμένη γνώση των θεμάτων και των προβλημάτων του Νοσοκομείου μας, αλλά και αταλάντευτη αποφασιστικότητα να συγκρουστεί με όλα τα κακώς κείμενα, ανεξαρτήτως των συντεχνιακών συμφερόντων που ήδη τα υπερασπίζονται, για ευνόητους λόγους, προς όφελος του δημοσίου συμφέροντος και κυρίως των συμπολιτών μας.

Επιπροσθέτως, αποφασίσαμε να δρομολογήσουμε την κοινή ατζέντα θεμάτων που αφορούν το Νοσοκομείο και τα Ιδρύματα, ούτως ώστε να υπάρξει καλύτερη διαπραγματευτική ικανότητα και άμεσα αποτελέσματα, εις όφελος φυσικά του Νοσοκομείου μας, των Ιδρυμάτων αλλά και των συμπολιτών μας.

Τέλος συμφωνήσαμε, να ακολουθήσουν κι άλλες συναντήσεις μεταξύ μας, στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, προκειμένου να εξειδικευθούν και δρομολογηθούν τα θέματα που μας προβληματίζουν, αλλά και προκειμένου να λάβει ουσιαστικό χαρακτήρα η μεταξύ μας συνεργασία.

Ρόδος, 10 Μαΐου 2016

Για το Κ.Κ.Π.Π.Ν.Α.
Ο Πρόεδρος
Γιάννης Απ. Μαρίνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου