Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Το Ιστολόγιο του ΡΟΔΟΣυλλέκτη, απευθύνεται σε όσους αγαπούν τον τόπο τους… εδώ είναι λοιπόν και περιμένει τα δελτία για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων αλλά και ότι αφορά τον τόπο μας – ακόμα και την πολιτική… Το Email μας είναι: r.telxinas@yahoo.gr

Σάββατο 30 Απριλίου 2016

Απεγκλωβισμός ασθενούς από δύσβατη παραλία στο Γύθειο

Δημοσιεύθηκε από mme την Σάβ, 30/04/2016

Απεγκλωβισμός ασθενούς από δύσβατη παραλία στο Γύθειο - Εντοπισμός και διάσωση προσφύγων στη Σάμο - Σύλληψη οδηγού δικύκλου οχήματος στην Τήνο - Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στην Ιτέα - Διακομιδή ασθενούς
Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Γυθείου, από το Κέντρο Υγείας Αρεόπολης, για παροχή συνδρομής στη μεταφορά 45χρονου ασθενούς από τη δυσπρόσιτη και δύσβατη παραλία ''ΚΟΥΡΕΛΟΥ – ΒΑΘΥ ΑΥΛΑΚΙ'', πλησίον του χωριού Πάλυρος του Δήμου Ανατολικής Μάνης, στην οποία είχε μεταβεί από κοινού με άλλους δύο άνδρες προς διενέργεια ερασιτεχνικής αλιείας, και έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, άμεσα στην εν λόγω παραλία μετέβη περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. το οποίο παρέλαβε τον ανωτέρω και τον μετέφερε με ασφάλεια στον όρμο Πόρτο Κάγιου, από όπου διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα στο Κέντρο Υγείας Αρεόπολης. 

*****

Στον εντοπισμό και τη διάσωση σαράντα εννέα (49) προσφύγων προέβησαν, πρωινές ώρες χθες, στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.
Ειδικότερα, περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή ''ΣΙΔΕΡΑ'' ανατολικά ν. Σάμου, πνευστή μηχανοκίνητη λέμβο σε δυσχερή θέση, με ικανό αριθμό αλλοδαπών επιβαινόντων.
Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, πλήρωμα ανωτέρω σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. προέβη στην ασφαλή περισυλλογή και διάσωση των ανωτέρω, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο λιμένα Βαθέος.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Σάμου.

*****

Για οδήγηση χωρίς άδεια ικανότητας συνελήφθη ένας 25χρονος οδηγός δικύκλου οχήματος, απογευματινές ώρες χθες, από τα στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Τήνου, ενώ κατόπιν προφορικής εντολής κ. Εισαγγελέα ανωτέρω 25χρονος αφέθηκε ελεύθερος.

*****

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, βραδινές ώρες χθες, επί της παραλιακής οδού 28ης Οκτωβρίου στην Ιτέα και εντός χερσαίας ζώνης, όταν Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 83χρονος, παρέσυρε και τραυμάτισε 79χρονο πεζό.
Ανωτέρω 79χρονος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Άμφισσας.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ιτέας.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, βραδινές ώρες χθες, από το λιμένα Κεραμωτής Καβάλας στο λιμένα Θάσου, με το Ε/Γ-Ο/Γ ''ΠΛΑΤΥΤΕΡΑ ΘΑΣΟΥ'' Ν.Π. 11234, 68χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου