Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Το Ιστολόγιο του ΡΟΔΟΣυλλέκτη, απευθύνεται σε όσους αγαπούν τον τόπο τους… εδώ είναι λοιπόν και περιμένει τα δελτία για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων αλλά και ότι αφορά τον τόπο μας – ακόμα και την πολιτική… Το Email μας είναι: r.telxinas@yahoo.gr

Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

ΡΟΔΟΣ: Πρεμιέρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδηλασίας Ερασιτεχνών

Δελτία Τύπου


[21/04/2016]
Ανοίγει αύριο Παρασκευή 22 Απριλίου 2016 η αυλαία του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδηλασίας Ερασιτεχνών της Ρόδου,«UCI Gran Fondo Roads Tour»,ο οποίο θα συνεχιστεί το Σάββατο και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 24 Απριλίου με διοργανωτές την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου και της Sports Tours Hellas και με συνδιοργανωτή το σωματείο «Απόλλων Τριαθλον Κλαμπ»,την πολύτιμη υποστήριξη του Δήμου Ρόδου και του ΔΟΠΑΡ.
Η αυριανή πρεμιέρα περιλαμβάνει το αγώνισμα του χρονομέτρου απόστασης 20 χλμ,όπου θα μετάσχουν 143 αθλητές και αθλήτριες από 22 χώρες.
Ο αριθμός των χωρών και των αθλητών έχουν ως εξής: Ελλάδα 65, Τουρκία 26, Ιράν 8, Μάλτα 7, Αγγλία 5, Κύπρος 5,Ρωσία 4,Πολωνία 3, Ιταλία 2,Γερμανία 2,Ισραήλ 2,Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα 2,Σλοβακία, Ρουμανία, Βέλγιο,Αυστραλία,Καναδάς,Γαλλία,Ολλανδία, Δανία,Ιρλανδία και Ουκρανία από έναν αθλητή ή αθλήτρια.
Η διαδρομή του χρονομέτρου με εκκίνηση και τερματισμό το δημαρχείο Ρόδου έχει ως εξής: Δημαρχείο – Παπανικολάου – Ακτή Κανάρη – Ψαροπούλα – Κρητικά – Φανερωμένη (αναστροφή) Κρητικά – Ψαροπούλα – Ακτή Κανάρη – Παπανικολάου – Δημαρχείο (δύο φορές).
Να σημειωθεί ότι οι δρόμοι θα κλείσουν από τις 14:30 έως και τις 19:30.
Να αναφέρουμε ακόμη ότι για τον αγώνα του Σαββάτου 95 χλμ αντοχής έχουν δηλώσει συμμετοχή 160 αθλητές και αθλήτριες και για τους αγώνες της Κυριακής 113 χλμ αντοχής και 65 χλμ εμπειρίας (experience) έχουν δηλώσει συμμετοχή 185 αθλητές και αθλήτριες.
Ευχαριστίες στις εθελοντικές ομάδες
Η οργανωτική επιτροπή του Παγκοσμίου Κυπέλλου ευχαριστεί τις εθελοντικές ομάδες «Σαμαρείτες», «Ελληνική Ομάδα Διάσωσης»,«ΕΟΠΚ CB Δωδεκανήσου (διασώστες)»,«Ραδιοερασιτέχνες Δωδεκανήσου» και «Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού» για τη σημαντική βοήθειά τους στην πραγματοποίηση της σπουδαίας αυτής αθλοτουριστικής διοργάνωσης.
Οι αγώνες θα γίνουν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας Ανάπτυξης και Τουρισμού και την αιγίδα και ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.
Φωτό – Λεζάντα: Από αριστερά οι Γιώργος Γκίνης,Παναγιώτης Εξαρχόπουλος και Αναστάσιος Χρηστακόπουλος οποίοι έφτασαν στη Ρόδο για να μετάσχουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο
Με εκτίμηση
Το Γραφείο Τύπου της Διοργάνωσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου