Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Το Ιστολόγιο του ΡΟΔΟΣυλλέκτη, απευθύνεται σε όσους αγαπούν τον τόπο τους… εδώ είναι λοιπόν και περιμένει τα δελτία για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων αλλά και ότι αφορά τον τόπο μας – ακόμα και την πολιτική… Το Email μας είναι: r.telxinas@yahoo.gr

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Έμπωνας

Δελτία Τύπου

[21/03/2016]
Στη συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Έμπωνας, ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Πόκκιας και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΡ, Δημήτρης Τσίκκης

Στη συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Έμπωνας, παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης και Εμπορίου, Γιώργος Πόκκιας και ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΡ, Δημήτρης Τσίκκης. Στη συνεδρίαση συζητήθηκαν εκτενώς τα θέματα του χωριού που έχουν να κάνουν με τη λειτουργία της ΔΕΥΑΡ αλλά και ζητήματα της Γεωργίας και της Κτηνοτροφίας σε μια περιοχή υψηλής πρωτογενούς παράγωγης ,όπως είναι η Έμπωνα.

Ο κ.Τσίκκης δεσμεύτηκε για την επίλυση όσων ζητημάτων έχουν να κάνουν με τις υποδομές της ΔΕΥΑΡ στη περιοχή και τη βελτίωση τους, αλλά και τις όποιες επεκτάσεις ζητήθηκαν τόσο στο τομέα της ύδρευσης-άρδευσης όσο και στο τομέα της αποχέτευσης. 
Ο κ Πόκκιας, αφού αναφέρθηκε στις προοπτικές της Ανάπτυξης του Πρωτογενούς Τομέα που ανοίγουν με την εφαρμογή της Νέας ΚΑΠ και των σχετικών Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, έθεσε υπόψη του Τοπικού Συμβουλίου και τα ζητήματα διαχείρισης των κοινόχρηστων χώρων και των εμπορικών δραστηριοτήτων σε αυτούς (μικροπωλητές, περίπτερα, εμποροπανηγύρεις κτλ.). Παρέδωσε δε, στα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου τους χάρτες της περιοχής για να μπορέσουν να σχεδιάσουν τις χωροθετήσεις αυτών των δραστηριοτήτων με απόλυτη ακρίβεια. 
Ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Έμπωνας, Μιλτιάδης Καρναβάς αφού ευχαρίστησε τους δυο εκπροσώπους της Δημοτικής Αρχής για τη μέχρι τώρα συμβολή τους, στην επίλυση ζωτικών θεμάτων του χωριού, ζήτησε την περαιτέρω συνδρομή τους στην επίλυση και θεμάτων 
της καθημερινότητας των πολιτών στην περιοχή

Με την ευκαιρία της παρουσίας του στην Έμπωνα και στη συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου, ο Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης ενημέρωσε σε ειδική συνάντηση νέους αγρότες της περιοχής για τη προοπτική επαγγελματικής ενασχόλησης τους με τον Πρωτογενή Τομέα στα πλαίσια της προσπάθειας που καταβάλλεται από το Δήμο της Ρόδου να ενημερωθούν και να πεισθούν νέοι άνθρωποι για της δυνατότητες που ανοίγονται στη Γεωργία, τη Κτηνοτροφία και την Αλιεία από την εφαρμογή της Νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής και την ελκυστικότητα των χρηματοδοτικών ευκαιριών και ενισχύσεων για τον Πρωτογενή Τομέα από τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα της περιόδου 2014-2020. Οι υποψήφιοι νέοι παραγωγοί έθεσαν τους προβληματισμούς τους και έκαναν τις προτάσεις τους στον Αντιδήμαρχο, στα πλαίσια και της προετοιμασίας επίσκεψης του Αρμόδιου Υπουργού Ανάπτυξης στη Ρόδο που προγραμματίζεται στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, για αυτό το θέμα.
Γραφείο Αντιδημάρχου Ανάπτυξης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου