Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Από το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018, σταμάτησαν οι αναρτήσεις πολιτικού περιεχομένου.

Με την ευκαιρία, θέλω να ευχαριστήσω όσες και όσους με εμπιστεύτηκαν αυτά τα 12 χρόνια…

Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2015

Ο Δήμος Ρόδου συμμετείχε στην τουριστική έκθεση PHILOXENIA 2015 το διάστημα 12 - 15 Νοεμβρίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Οι Πηγές Καλλιθέας Ρόδου στην έκθεση PHILOXENIA 2015,
12 - 15 Νοεμβρίου 2015 στη Θεσσαλονίκη
Η ΔΕΡΜΑ.Ε, εκπροσωπώντας τον Δήμο Ρόδου ως μέλος του Συνδέσμου Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας συμμετείχε στην τουριστική έκθεση PHILOXENIA 2015, που πραγματοποιήθηκε το διάστημα 12 - 15 Νοεμβρίου στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ. Το Δήμο Ρόδου και την ΔΕΡΜΑΕ εκπροσώπησαν η Αντιδήμαρχος κα Χατζηλαζάρου και ο Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας κ. Ψυλλάκης.  Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο περίπτερο του Συνδέσμου,  έγινε ενημέρωση στους επισκέπτες της έκθεσης σχετικά με τις Πηγές Καλλιθέας, την ιστορία τους, τις ιδιότητες των νερών, τη σημερινή αναβαθμισμένη λειτουργία τους και διανεμήθηκε επίσης προωθητικό υλικό από στέλεχος της εταιρείας..
Επισημαίνεται ότι στο Σύνδεσμο Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας, συμμετέχουν 23 Δήμοι, 28 Ιαματικές Πηγές και πάνω από 50 Δημοτικές και Ιδιωτικές Επιχειρήσεις Εκμετάλλευσης Ιαματικών Πηγών. Γνωρίζοντας τον καταλυτικό ρόλο που μπορεί να παίξει ο Τουρισμός Υγείας στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και κατ’ επέκταση στην οικονομία της χώρας,  με την εντυπωσιακή παρουσία στην PHILOXENIA 2015, έδωσε τη δυνατότητα σ’ όλους τους επισκέπτες της έκθεσης, επαγγελματίες του Τουρισμού αλλά και ιδιώτες,  να ενημερωθούν για τις Ελληνικές  Ιαματικές Πηγές του τόπου μας, τις υπηρεσίες  που παρέχουν και για την ποιότητα των Ιαματικών Φυσικών Πόρων.

Όπως επεσήμανε ο Πρόεδρος της ΔΕΡΜΑ.Ε κος Ιωάννης Κούρτης: «Μετά την αξιοποίηση και ανάδειξη του εξαιρετικού χώρου των Πηγών Καλλιθέας και τη συστηματική  οργάνωση πολιτιστικών, κοινωνικών & επαγγελματικών εκδηλώσεων, το επόμενο σημαντικό βήμα που σχεδιάζουμε για τις Ιαματικές Πηγές είναι η αξιοποίησή τους,  γνωστών από την αρχαιότητα  για τις θεραπευτικές ιδιότητες του νερού τους.  Η αξιοποίησή τους με σύγχρονο και αποτελεσματικό τρόπο, θα εμπλουτίσει τις υπηρεσίες που μπορεί να προσφέρει το Μνημείο  της Καλλιθέας και θα αναδείξει πλήρως τις δυνατότητές της.  Οι Πηγές Καλλιθέας  είναι ένα πολύτιμο κεφάλαιο για την ανάπτυξη του Τουρισμού και την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου στην Ρόδο, η πλήρης αξιοποίησης των δυνατοτήτων τους με σύστημα και προγραμματισμό είναι μια από τις βασικές προτεραιότητες της ΔΕΡΜΑ.Ε.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου