Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Το Ιστολόγιο του ΡΟΔΟΣυλλέκτη, απευθύνεται σε όσους αγαπούν τον τόπο τους… εδώ είναι λοιπόν και περιμένει τα δελτία για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων αλλά και ότι αφορά τον τόπο μας – ακόμα και την πολιτική… Το Email μας είναι: r.telxinas@yahoo.gr

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Ειδήσεις από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Και το όνομα αυτών: Ελένη & Μελίνα

Ήρθε η μεγάλη στιγμή να βαφτίσουμε τις δύο πανέμορφες αδερφούλες! Τα ομορφότερα κοριτσάκια μας, 2,5 ετών το μικρότερο και 7,5 το μεγαλύτερο. Ξεκινήσαμε πυρετωδώς τις διαδικασίες με τη βοήθεια των γλυκύτατων νονών.

Δεν ήμασταν μόνο εμείς όμως που νοιαζόμασταν και τρέχαμε ώστε αυτή η βάφτιση να χαραχτεί βαθιά στη μνήμη και την καρδιά των δύο νεράιδων.

Κάθε μέρα παρουσιαζόταν και ένας ακόμη, ένας ακόμη συμμέτοχος για τη μεγάλη γιορτή! Έτσι η αγκαλιά μεγάλωσε και ήμασταν όλοι εκεί, παρόντες και συνοδοί στην τελετουργία που σηματοδότησε την αρχή μιας νέας πνευματικής πορείας για τα πλασματάκια μας!

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που αισθανθήκατε αυτή τη στιγμή τόσο σημαντική όσο κι εμείς και το Κτήμα Ερωφίλη που φιλοξένησε ένθερμα και με αγάπη τη σημαντικότερη στιγμή των παιδιών μας!

17/11/2015
*****
Το YOUSMILE στη Θεσσαλονίκη γίνεται πραγματικότητα χάρη στη χορηγία των inSpot!

Το YouSmile είναι το βήμα που δίνει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στους μαθητές να ακουστούν, να πουν αυτό που πιστεύουν και να δράσουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο στηρίζοντας παράλληλα τις δράσεις του Οργανισμού, μέσα από το Site www.yousmile.gr,το web TV (www.yousmile.gr/webtv) & Radio(www.yousmile.gr/player) .

H λειτουργία του ΥοuSmile στη Θεσσαλονίκη θα γίνει πραγματικότητα και με την υποστήριξη της εταιρίαςinSpot. Η μεγαλύτερη αλυσίδα internetplace στην Ελλάδα & τόπος συνάντησης για όλους όσους αγαπούν το online gaming και το Internet, ως χορηγός της ομάδας Different Dimension επέλεξε να υποστηρίξει τον Εθελοντικό Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και τις δράσεις του για παιδιά με την πολύτιμη χορηγία μέρους του εξοπλισμού για τοYouSmile.

17/11/2015

******
Το κατάστημα ΑΝΕΜΗ στη Θεσσαλονίκη δίπλα στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Δώρα και παιχνίδια που σκορπίζουν χαμόγελα στα παιδιά που θα τα λάβουν αλλά και στα παιδιά που υποστηρίζει ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού», από το κατάστημα παιχνιδιών «ΑΝΕΜΗ» στη Θεσσαλονίκη.

Από 1/11/2015 και μέχρι 31/12/2015, το 3% από την αγορά συγκεκριμένων παιχνιδιών από το κατάστημα ΑΝΕΜΗ θα ενισχύσει το έργο του Οργανισμού μας για τα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Μουσικά όργανα, τυμπανάκια, κρουστά και ντέφια, παζλ, βιβλία και επιτραπέζια, βρεφικά παιχνίδια, κατασκευές και πειράματα, κουκλόσπιτα, καλειδοσκόπια και ρολόγια είναι μερικά μόνο από τα παιχνίδια που θα χαρίσετε και θα σκορπίσουν.... Χαμόγελα!

Πληροφορίες: Κατάστημα παιχνιδιών Ανέμη, 11 χλμ. Θεσσαλονίκης - Αεροδρομίου, Εμπορικό κέντρο Florida, Έναντι ΙΚΕΑ, Πυλαία Θεσσαλονίκης, τηλ.2310-474007.

email: anemiflorida@toys.gr, https://www.facebook.com/anemitoys

17/11/2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου