Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Το Ιστολόγιο του ΡΟΔΟΣυλλέκτη, απευθύνεται σε όσους αγαπούν τον τόπο τους… εδώ είναι λοιπόν και περιμένει τα δελτία για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων αλλά και ότι αφορά τον τόπο μας – ακόμα και την πολιτική… Το Email μας είναι: r.telxinas@yahoo.gr

Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Σοκ: Σκοτώνουν ένα – ένα τους ομήρους στο θέατρο Μπατακλάν

14 Νοεμβρίου 2015 01:36
ΚΟΣΜΟΣNewsbomb

Μαρτυρίες – σοκ έρχονται στο φως της δημοσιότητας από την ομηρία που βρίσκεται σε εξέλιξη στο θέατρο Μπατακλάν – Βαριά οπλισμένοι άνδρες εισέβαλαν στο χώρο της συναυλίας φωνάζοντας ο «Αλλάχ είναι μεγάλος» - Δεκάδες πτώματα στο κτήριο

Περισσότεροι από 100 άνθρωποι κρατούνται όμηροι από ενόπλους μέσα στο θέατρο Μπατακλάν του Παρισιού, στο οποίο βρισκόταν σε εξέλιξη συναυλία ενός καλιφορνέζικου συγκροτήματος της ροκ, των «Eagles of Death Metal».

Οι μαρτυρίες από το εσωτερικό του θεάτρου είναι συγκλονιστικές.... Ένας αυτόπτης μάρτυρας που κατάφερε να διαφύγει από τη συναυλία, σύμφωνα με τη Le Figaro, είδε μια ομάδα ανδρών να εισβάλουν ντυμένοι με πολιτικά ρούχα στο θέατρο Μπατακλάν.

«Ο Αλάχ είναι μεγάλος»

Γαλλικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ακούγονταν πυροβολισμοί από το εσωτερικό του κτιρίου, κάνοντας λόγο για πέντε-έξι ενόπλους, οι οποίοι φώναζαν συνθήματα για τη Συρία, αλλά και «ο Αλλάχ είναι μεγάλος».

Σύμφωνα με το γαλλικό δίκτυο RTL, oι ένοπλοι που εισέβαλαν στο Μπατακλάν, είχαν το χρόνο να «γεμίσουν» αρκετές φορές τα όπλα τους, εκτελώντας αθώους πολίτες.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για συγκεκριμένο αριθμό θυμάτων.

"Οι δράστες πυροβολούσαν για 10 λεπτά"

Σύμφωνα με δημοσιογράφο της Liberation ο οποίος επικαλείται πηγές της αστυνομίας, ο ένας από τους τρομοκράτες που επιτέθηκε θέατρο Bataclan ήταν ζωσμένος με εκρηκτικά, ενώ συγκλονίζει μαρτυρία που αποκαλύπτει πως πολλοί οπλισμένοι άντρες εισέβαλαν στο θέατρο με καλάσνικοφ φορώντας μάσκες και άρχισαν να πυροβολούν τυφλά στο πλήθος

Σύμφωνα με την μαρτυρία «οι τρομοκράτες πυροβολούσαν 10 λεπτά, ήταν εξαιρετικά βίαιο και τρομακτικό, οι τρομοκράτες είχαν τόσο χρόνο ώστε να οπλίσουν τρεις φορές, ήταν πολύ νέοι».

Read more: http://www.newsbomb.gr/kosmos/news/story/642539/sok-skotonoyn-ena-ena-toys-omiroys-sto-theatro-mpataklan#ixzz3rPyoNQU2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου