Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Το Ιστολόγιο του ΡΟΔΟΣυλλέκτη, απευθύνεται σε όσους αγαπούν τον τόπο τους… εδώ είναι λοιπόν και περιμένει τα δελτία για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων αλλά και ότι αφορά τον τόπο μας – ακόμα και την πολιτική… Το Email μας είναι: r.telxinas@yahoo.gr

Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Συνελήφθη για φακελάκι χειρουργός Γενικού Νοσοκομείου της Αθήνας

07-06-2015:
Από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων συνελήφθη 36χρονος ειδικευόμενος χειρουργός Γενικού Νοσοκομείου της Αθήνας
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Αθήνα,  7 Ιουνίου 2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων συνελήφθη 36χρονος ειδικευόμενος χειρουργός Γενικού Νοσοκομείου της Αθήνας
Απαίτησε συνολικά το ποσό των (300) ευρώ, ως αμοιβή για υπηρεσίες σε 87χρονη ασθενή, στο πλαίσιο κατ’ οίκον επισκέψεων που πραγματοποίησε
Από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων συνελήφθη προχθές (5-6-2015) το βράδυ, 36χρονος υπήκοος Κονγκό, ειδικευόμενος χειρουργός Γενικού Νοσοκομείου της Αθήνας, κατηγορούμενος, μεταξύ άλλων, για παράβαση καθήκοντος και του κώδικα ιατρικής δεοντολογίας.
Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από καταγγελία ημεδαπής, σύμφωνα με την οποία, την 31 Μαΐου είχε συνοδεύσει την 87χρονη μητέρα της σε Γενικό Νοσοκομείο της Αθήνας, την είχε εξετάσει ο συλληφθείς ιατρός, συστήνοντας της συντηρητική θεραπεία και της είχε προτείνει να την πραγματοποιήσει ο ίδιος με επισκέψεις στο σπίτι της. Σύμφωνα με την καταγγελία, ο γιατρός κατά τη δεύτερη επίσκεψη απαίτησε ως αμοιβή το χρηματικό ποσό των (50) ευρώ ανά επίσκεψη και ακολούθως, συμφώνησε να πληρωθεί συνολικά με το ποσό των (300) ευρώ, κατά την έκτη επίσκεψη.
Σε προγραμματισμένη συνάντηση, προχθές (5-6-2015), στο σπίτι της 87χρονης ασθενούς, η κόρη της παρέδωσε στον γιατρό, το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των (300) ευρώ.
Σε σωματική έρευνα που πραγματοποίησαν στον 36χρονο αστυνομικοί της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων, οι οποίοι επιτηρούσαν διακριτικά το χώρο, βρέθηκε και κατασχέθηκε το προσημειωμένο χρηματικό ποσό.
Ο συλληφθείς, με την ποινική δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε χθες (6-6-2015), στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε στον Τακτικό Ανακριτή.
Υπενθυμίζεται ότι η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας είναι αρμόδια για τη διερεύνηση, εξιχνίαση και δίωξη υποθέσεων διαφθοράς, τόσο στο χώρο της Ελληνικής Αστυνομίας, όσο και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.
Για καταγγελίες ανάλογων περιστατικών, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, καθ’ όλο το 24ωρο, στο τηλέφωνο 210-8779700 με τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου