Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Το Ιστολόγιο του ΡΟΔΟΣυλλέκτη, απευθύνεται σε όσους αγαπούν τον τόπο τους… εδώ είναι λοιπόν και περιμένει τα δελτία για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων αλλά και ότι αφορά τον τόπο μας – ακόμα και την πολιτική… Το Email μας είναι: r.telxinas@yahoo.gr

Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Ο ΡΣΦΠ Τελχινίς και το Sideout Beach Volleyball Club ευχαριστούν

Με πολύ καλές εντυπώσεις αναχώρησαν για τη χώρα τους οι αθλητές και οι αθλήτριες του αγγλικού αθλητικού συλλόγου Sideout Beach Volleyball Club. Ήταν η 4η χρονιά που το αδελφοποιημένο με το Ροδιακό Σύλλογο Φίλων Πετοσφαίρισης ‘Τελχινίς’ αθλητικό σωματείο πραγματοποίησε προπονητικό καμπ στη Ρόδο.


Μετά την ολοκλήρωση των προπονήσεων και την πραγματοποίηση δύο επιτυχημένων τουρνουά μπιτς βόλεϊ, ένα στον ανακαινισμένο χώρο του κάστρου Κάμελοτ (στο χωριό Φάνες) και ένα στο αθλητικό κέντρο ‘Καλλιπάτειρα’, ο ΡΣΦΠ Τελχινίς και το Sideout Beach Volleyball Club θέλουν να ευχαριστήσουν:
Για το τουρνουά στο ‘Καλλιπάτειρα’: την Τ.Ε.ΕΟΠΕ Δωδεκανήσου για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων, την εταιρία Αθηναϊκή Ζυθοποιία για τη χορήγηση εμφιαλωμένων νερών, τους Γιώργο Γκιζέτη, Στάθη Μαθιουδάκη και Μιχάλη Γεράκη για την προετοιμασία των εγκαταστάσεων και τις μικρές αθλήτριες της Τελχινίδας που βοήθησαν την ημέρα του τουρνουά.

Για το τουρνουά στο κάστρο Κάμελοτ στις Φάνες ευχαριστούν: από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου τον Αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Ευστρατίου, από τον Δήμο Ρόδου τους Βασίλη Νικολίτση (πρόεδρο κοινότητας Φανών), Αγαπητό Πάλλα, Τάκη Γιορδαμνή, Μιχάλη Κομιζόγλου και Μιχάλη Παναγιά και για τη μεταφορά των αθλητών και στα δύο τουρνουά τον Αντιδήμαρχο Στέργο Παρδαλό, τους οδηγούς των λεωφορείων και την Δ.Ε.Ρ.Μ.Α.Ε. πηγές Καλλιθέας.

Ακόμα, την Ένωση Αγροτικού Συνεταιρισμού Δωδεκανήσου για την προσφορά προϊόντων ‘Ρώ’ στους αθλητές και ιδιαίτερα την Μαρία Ινγγλέση, τον Παναγιώτη Μπαλή και τον Δημήτρη Κοκκάρη, την Κ.Α.Ι.Ρ. και ιδιαίτερα τον κ. Χρισοστομάκη, την Μελισσοκομική Δωδεκανήσου για την χορηγία honey energy bars στους αθλητές, την εταιρία Κυριακούλης Εμμανουήλ για την χορήγηση εμφιαλωμένων νερών, την εταιρία Ράμμος, τον Γιώργο Στρατή (Κρεοπωλείο Σορωνής) και τους Τσαμπίκο Καραβόλια, Βασίλη Αντωνάκη, Γιάννη Αντωνάκη, Σταύρο Σβουράκη, Κώστα Αλαφάκη και Δημήτρη Παπαδάκη για την πολύτιμη βοήθεια και υποστήριξη τους. Τέλος, ευχαριστούν την Βιργινία Σκαλτσόνη, τον Γιώργο Γκιζέτη, τον Μιχάλη Γεράκη και τον Νίκο Τυροβούζη που βοήθησαν στην προετοιμασία του τουρνουά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου