Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Το Ιστολόγιο του ΡΟΔΟΣυλλέκτη, απευθύνεται σε όσους αγαπούν τον τόπο τους… εδώ είναι λοιπόν και περιμένει τα δελτία για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων αλλά και ότι αφορά τον τόπο μας – ακόμα και την πολιτική… Το Email μας είναι: r.telxinas@yahoo.gr

Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

EΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

«Ενθάρρυνση και υποστήριξη της συμμετοχής των γυναικών 
σε θέσεις πολιτικής ευθύνης και εκπροσώπησης σε εθνικό
και ευρωπαϊκό επίπεδο πολιτικής»


Το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας (ΚΕΘΙ) του Υπουργείου Εσωτερικών, στο πλαίσιο του Έργου «Ενθάρρυνση και υποστήριξη της συμμετοχής των γυναικών σε θέσεις πολιτικής ευθύνης και εκπροσώπησης σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο πολιτικής». Το εν λόγω Έργο έχει ως κεντρικό στόχο τη διεύρυνση της συμμετοχής των γυναικών σε θέσεις πολιτικής ευθύνης και την ενίσχυση της εκπροσώπησής τους στους πολιτικούς θεσμούς σε ευρωπαϊκό και εθνικό επίπεδο.
Ειδικότερα, στα τέλη του μήνα (29-30 Μαΐου και 2-3 Ιουνίου 2015), στο πλαίσιο του εν λόγω Έργου, το ΚΕΘΙ πρόκειται να πραγματοποιήσει στη Ρόδο ΔΩΡΕΑΝ επιμορφωτικό σεμινάριο, το οποίο απευθύνεται σε γυναίκες αιρετές, υποψήφιες ή απλά γυναίκες που ενδιαφέρονται στο μέλλον να λάβουν μέρος σε πολιτικές διαδικασίες.
Στην Ανακοίνωση που επισυνάπτεται, δίνονται οι βασικές πληροφορίες, ενώ το πλήρες Πρόγραμμα θα αναρτηθεί την ερχόμενη εβδομάδα στην ιστοσελίδα www.gynaikes-politiki.gr .
Φωτογραφία αρχείου 
Η Ανακοίνωση περιλαμβάνει πληροφορίες για το επιμορφωτικό σεμινάριο, προκειμένου να ενημερωθούν όσες περισσότερες γυναίκες είναι δυνατόν και να υποβάλλουν ηλεκτρονικά αίτηση συμμετοχής
Σε όσες Περιφέρειες έχει ήδη πραγματοποιηθεί  το αντίστοιχο σεμινάριο, η ανταπόκριση είναι μεγάλη και οι συμμετέχουσες έχουν μείνει πολύ ευχαριστημένες.
Πληροφορίες: κ. Κατσαργύρη 210 – 3898009, 11.00 π.μ. – 14.00 μ.μ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
EΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
«Ενθάρρυνση και υποστήριξη της συμμετοχής των γυναικών σε θέσεις πολιτικής ευθύνης και εκπροσώπησης σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο πολιτικής»

Το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας (ΝΠΙΔ του Υπουργείου Εσωτερικών) διοργανώνει την Παρασκευή 29 και το Σάββατο 30 Μαΐου 2015 (Α΄ Κύκλος), καθώς και την Τρίτη 2 και την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015 (Β΄ Κύκλος) στη Ρόδο το 7ο Επιμορφωτικό Σεμινάριο για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο πλαίσιο της υλοποίησης του Έργου «Ενθάρρυνση και υποστήριξη της συμμετοχής των γυναικών σε θέσεις πολιτικής ευθύνης και εκπροσώπησης σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο πολιτικής».
Φωτογραφία αρχείου


Τα επιμορφωτικά σεμινάρια, περιλαμβάνουν θεωρητικό μέρος και βιωματικά εργαστήρια και συμμετέχουν σε αυτά γυναίκες αιρετές ή γυναίκες που επιθυμούν να λάβουν μέρος σε εκλογικές διαδικασίες, τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Στόχος των σεμιναρίων είναι η εμψύχωση, η δικτύωση και η ενίσχυση των γυναικών προκειμένου να διεκδικήσουν και να πετύχουν, όχι μόνο τη συμμετοχή τους στις εκλογικές διαδικασίες, αλλά και την εκλογή τους.
Καλούμε όλες τις γυναίκες που ενδιαφέρονται να μπουν δυναμικά στον πολιτικό στίβο και να διεκδικήσουν θέσεις πολιτικής ευθύνης, τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, να δηλώσουν άμεσα συμμετοχή μέσα από την ιστοσελίδα του Έργου www.gynaikes-politiki.gr.
Για όσες διαμένουν εκτός Ρόδου, σε απόσταση άνω των 30 χιλιομέτρων, θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι υπάρχει δυνατότητα κάλυψης εξόδων μετακίνησης και διανυκτέρευσης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Έργου www.gynaikes-politiki.gr ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με την κ. Κατσαργύρη στο 210 3898009 (11.00 π.μ – 14.00 μ.μ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου