Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Το Ιστολόγιο του ΡΟΔΟΣυλλέκτη, απευθύνεται σε όσους αγαπούν τον τόπο τους… εδώ είναι λοιπόν και περιμένει τα δελτία για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων αλλά και ότι αφορά τον τόπο μας – ακόμα και την πολιτική… Το Email μας είναι: r.telxinas@yahoo.gr

Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Συνεργασία του Αναπληρωτή Υπουργού ΥΠΟΜΕΔΙ με «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Συνεργασία του Αναπληρωτή Υπουργού ΥΠΟΜΕΔΙ κ. Χρήστου Σπίρτζη με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για την στήριξη του κοινωνικού έργου του Οργανισμού

Πολύπλευρη στήριξη και ενίσχυση του κοινωνικού έργου, που προσφέρει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» αποφασίστηκε σε συνάντηση συνεργασίας του Αναπληρωτή Υπουργού Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων κ. Χρήστου Σπίρτζη με τους εκπροσώπους της διοίκησης του Οργανισμού προστασίας των δικαιωμάτων των παιδιών κκ Ιωάννη Σιαμά και Κώστα Κοτσιλίνη, που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο, με τη συμμετοχή του Γενικού Γραμματέα Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων κ. Δημήτρη Τζώρτζη και υπηρεσιακών παραγόντων. Ειδικότερα αποφασίστηκε:
-Το ΥΠΟΜΕΔΙ και η ΕΥΔ ΕΠ “Ψηφιακή Σύγκλιση” προσφέρουν συμβουλευτική υποστήριξη, για την προετοιμασία των προτάσεων ώστε να επιτευχθεί η επιλεξιμότητα και να διασφαλιστεί η χρηματοδότηση και υλοποίηση έργων του Οργανισμού «Του Χαμόγελου του Παιδιού» στη νέα προγραμματική περίοδο (ΣΕΣ 2014-2020). Η βοήθεια και συνεργασία θα καλύψει την επέκταση του έργου Amber Alert, όπως επίσης και άλλες δραστηριότητες πρόνοιας και κοινωνικού ενδιαφέροντος Τεχνολογιών της Πληροφορίας και Επικοινωνίας (ΤΠΕ). Ειδικότερα για την επέκταση του Amber Alert επιβεβαιώθηκε ότι είναι επιβεβλημένη η ένταξη του προγράμματος στη νέα περίοδο. Το συγκεκριμένο έργο υπέρβαινε κατά πολύ τις ισχύουσες ανελαστικές προθεσμίες του προγράμματος ΕΣΠΑ, έως τον Οκτώβριο του 2015, μέσα στον οποίο θα έπρεπε να ολοκληρωθεί. Δηλαδή δεν θα μπορούσε χρηματοδοτικά να καλυφθεί και θα έμενε μετέωρο, με οικονομικές και άλλες συνέπειες.
-Να εξεταστούν οι δυνατότητες υποστήριξης και διευκόλυνσης της λειτουργίας του Οργανισμού «Του Χαμόγελου του Παιδιού», σε θέματα που άπτονται του τομέα των Επικοινωνιών (μηνύματα μέσω ασύρματων δικτύων και κινητής τηλεφωνίας) και Μεταφορών (κυκλοφορία οχημάτων, κινητών μονάδων, ασθενοφόρου φορτηγού) κ.α.
-Διερεύνηση για διαμόρφωση δράσεων εντός του 2015, στο πλαίσιο του προγράμματος της “Ψηφιακής Αλληλεγγύης”
Την παρακολούθηση και υλοποίηση των αποτελεσμάτων της κοινής συνεργασίας αναλαμβάνει ο Γενικός Γραμματέας ΤΤ κ. Δημήτρης Τζώρτζης.
Στη διάρκεια της συνάντησης έγινε από τους εκπροσώπους του Οργανισμού αναλυτική παρουσίαση των δραστηριοτήτων και με οικονομικά στοιχεία των δυσκολιών και περιορισμών, που αντιμετωπίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
Ο αναπληρωτής Υπουργός ΥΠΟΜΕΔΙ κ. Χρήστος Σπίρτζης εξήρε το σημαντικό έργο του Οργανισμού «Του Χαμόγελου του Παιδιού» και είχε την ευκαιρία να τονίσει για άλλη μία φορά, ότι η Κυβέρνηση και το Υπουργείο στηρίζουν με ειλικρίνεια και αποτελεσματικότητα τις δράσεις εθελοντισμού, αλληλεγγύης και κοινωνικής συνοχής, με κάθε πρόσφορο τρόπο.

12/5/2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου