Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Το Ιστολόγιο του ΡΟΔΟΣυλλέκτη, απευθύνεται σε όσους αγαπούν τον τόπο τους… εδώ είναι λοιπόν και περιμένει τα δελτία για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων αλλά και ότι αφορά τον τόπο μας – ακόμα και την πολιτική… Το Email μας είναι: r.telxinas@yahoo.gr

Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Δημόσια διαβούλευση για τη Βιώσιμη Ενεργειακή Ανάπτυξη του Νομού Δωδεκανήσου

Ημερομηνία: 22/04/2015 


Δημόσια διαβούλευση για τη Βιώσιμη Ενεργειακή Ανάπτυξη του Νομού Δωδεκανήσου, που διεξάγεται στο πλαίσιο του έργου «Βιώσιμη Ενεργειακή Ανάπτυξη σε Περιφερειακό, Διαπεριφερειακό και Διασυνοριακό Επίπεδο», με ακρωνύμιο ΕΝΕΡΓΕΙΝ
Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου (ΠΝΑI) και η Αναπτυξιακή της Εταιρία, ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε. Ν.Α. οργανώνουν δημόσια διαβούλευση για τη Βιώσιμη Ενεργειακή Ανάπτυξη του Νομού Δωδεκανήσου, που διεξάγεται στο πλαίσιο του έργου «Βιώσιμη Ενεργειακή Ανάπτυξη σε Περιφερειακό, Διαπεριφερειακό και Διασυνοριακό Επίπεδο», με ακρωνύμιο ΕΝΕΡΓΕΙΝ, το οποίο υλοποιείται υπό το Πρόγραμμα Διασυνοριακής Συνεργασίας Ελλάδα-Κύπρος 2007-2013. Σκοπό της διαβούλευσης αποτελεί η ενεργοποίηση των εμπλεκόμενων φορέων και   η συμμετοχή των πολιτών για το σχεδιασμό της βιώσιμης ενεργειακής ανάπτυξης στο Νομό Δωδεκανήσου, μέσω της καταγραφής των προτάσεων και απόψεών τους. Τα στοιχεία αυτά θα εξετασθούν για τη διαμόρφωση ενός ολοκληρωμένου στρατηγικού σχεδίου δράσης της ΠΝΑΙ.

Στο πλαίσιο αυτό καλούνται εκπρόσωποι φορέων και πολίτες να καταθέσουν τις απόψεις τους δημόσια για την ενεργειακή ανάπτυξη της περιοχής, ούτως ώστε να αποτυπωθούν σε ρεαλιστική βάση τα εντοπιζόμενα εμπόδια, τυχόν ανασταλτικοί παράγοντες, προτάσεις που θα μπορούσαν να υλοποιηθούν, αλλά και οι διαφαινόμενοι τομείς ανάπτυξης. Τα αποτελέσματα της διαβούλευσης θα παρουσιασθούν σε ημερίδα που θα υλοποιηθεί στη συνέχεια.

Η συμμετοχή σας είναι ιδιαίτερα σημαντική προκειμένου να εντοπισθούν ζητήματα προς διαχείριση και να συγκροτηθεί ένα ουσιαστικό πλάνο στρατηγικών δράσεων.
Στο ερωτηματολόγιο που ακολουθεί μπορείτε να καταγράψετε τις απόψεις σας. Αφού συμπληρώσετε τα πεδία των απαντήσεων, πατήστε την ένδειξη «Αποστολή». Για να γίνουν περισσότερο κατανοητά τα αναφερόμενα θέματα, επισυνάπτεται κείμενο κατευθύνσεων για τη διαμόρφωση στρατηγικών προτεραιοτήτων για τη βιώσιμη ενεργειακή ανάπτυξη.
Για να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο, παρακαλούμε επιλέξτε τον παρακάτω σύνδεσμο
 (Εναλλακτικά, μπορείτε να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΝ.doc και να το αποστείλετε στη διεύθυνση: itd.dod@pnai.gov.gr)



Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου