Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Το Ιστολόγιο του ΡΟΔΟΣυλλέκτη, απευθύνεται σε όσους αγαπούν τον τόπο τους… εδώ είναι λοιπόν και περιμένει τα δελτία για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων αλλά και ότι αφορά τον τόπο μας – ακόμα και την πολιτική… Το Email μας είναι: r.telxinas@yahoo.gr

Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

2ο Ποδοσφαιρικό Τουρνουά «Σκοράρουμε για το Χαμόγελο»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θεσσαλονίκη, 29 Απριλίου 2015
2ο Ποδοσφαιρικό Τουρνουά
«Σκοράρουμε για το Χαμόγελο»
15 και 16 Μαΐου στο Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο

Ο Εθελοντικός Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού» διοργανώνει το 2o ποδοσφαιρικό τουρνουά «Σκοράρουμε για το Χαμόγελο» την Παρασκευή 15 και το Σάββατο 16 Μαΐου στο Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο. Χιλιάδες παιδιά από τη Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή παίζουν μπάλα για τα χιλιάδες παιδιά που στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού»!
Μικροί ποδοσφαιριστές από σχολικές ομάδες και ομάδες ακαδημιών συμμετέχουν σε ένα γιορτινό αγωνιστικό  διήμερο για «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
Πρόκειται για μία διοργάνωση του Εθελοντικού Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε συνδιοργάνωση με την Επιτροπή Εθνικού Καυτανζόγλειου Σταδίου, τελεί υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Θεσσαλονίκης και πραγματοποιείται με την πολύτιμη υποστήριξη της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας και της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας.
Σ΄αυτή τη γιορτή του ποδοσφαίρου και της προσφοράς σας θέλουμε όλους μαζί μας.  
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ  «Σκοράρουν για το Χαμόγελο»!
Το συμβολικό αντίτιμο εισόδου είναι 2€ για την παρακολούθηση όλων των αγώνων και όλα τα έσοδα θα διατεθούν στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
Και σε αυτή τη διοργάνωση χρειαζόμαστε την υποστήριξη όλων για τα παιδιά που αγωνίζονται στο τουρνουά αλλά και για τα παιδιά που αγωνίζονται καθημερινά για την επιβίωσή τους.
Το 1ο Ποδοσφαιρικό Τουρνουά πραγματοποιήθηκε στις  3 & 4 Απριλίου 2014, στο Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο με μεγάλη επιτυχία και με τη συμμετοχή 60 ομάδων και 1020 μαθητών - μικρών ποδοσφαιριστών. Τις βραβεύσεις των παιδιών που συμμετείχαν πραγματοποίησαν οι διάσημοι ποδοσφαιριστές, Κ. Κατσουράνης, Π. Γκαρσία, Μ. Λίνο, Γ. Σεμερτζίδης, Φ. Κατεργιαννάκης.

Για προπώληση εισιτηρίων και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το «Το Χαμόγελο του Παιδιού», Παπακυριαζή 3, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310 250160, thessaloniki@hamogelo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου