Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Το Ιστολόγιο του ΡΟΔΟΣυλλέκτη, απευθύνεται σε όσους αγαπούν τον τόπο τους… εδώ είναι λοιπόν και περιμένει τα δελτία για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων αλλά και ότι αφορά τον τόπο μας – ακόμα και την πολιτική… Το Email μας είναι: r.telxinas@yahoo.gr

Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Πρόθυμοι να συνεργαστούμε με φορείς και αρχές δηλώνουν οι κάτοικοι των συνοικιών για το θέμα της ΔΕΗ.

ΑΠΟΠΕΣ (ΑΝΑΠΤ.  ΠΟΛΙΤ. &  ΠΕΡΙΒ.  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΚΑΤΟΙΚΩΝ  ΣΥΝΟΙΚΙΩΝ  ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ,  ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ)
Πνευματικό κέντρο Αγ. Νικολάου Ρόδος ,   E-mail: apopes_rodos@yahoo.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ρόδος 21/10/2014

Ο  ΑΠΟΠΕΣ δηλώνει παρών και πρόθυμος να συνδράμει σε ότι αφορά το ανατολικό μέτωπο της πόλης και τις συνοικίες μας και κατ επέκταση στην ανάπτυξη της πόλης μας.
Η εμπειρία και η οργάνωση (σύσταση εξειδικευμένων ομάδων εργασίας) του Συλλόγου μα πάνω απ όλα η ανιδιοτέλεια και η αγάπη για τον άνθρωπο και τον τόπο μας τον καθιστά εποικοδομητικό .
Είμαστε πρόθυμοι να συνεργαστούμε με τοπικούς φορείς και τις αρχές για το καλό της πόλης μας και όχι να τους υποκαταστήσουμε.
Θέματα που αφορούν την υγεία (ψυχική-σωματική) των κατοίκων της πόλης και των συνοικιών μας για μας ήταν και είναι αδιαπραγμάτευτα και αυτό θέλουμε απ’ όλους αυτούς  που υπηρετούν αυτό τον τόπο.
Στόχος όσον αφορά τον υποσταθμό διανομής ρεύματος της πόλης μας είναι η υλοποίηση του στην καλύτερη δυνατή θέση εξυπηρέτησης, σύμφωνα με τις ανάγκες της πόλης μας λειτουργικές και αισθητικές μα πάνω απ όλα τη θέση η οποία θα προστατεύει τον άνθρωπο που θα ζήσει και θα βιώσει τις συνέπειες μιας εύκολης και λανθασμένης επιλογής.
Όσο για την απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας σχετικά με την απόρριψη της ανάκλησης της περιβαλλοντικής μελέτης σεβόμενοι πάντα την Ελληνική Δικαιοσύνης επισημαίνουμε ότι τα πολύτιμα έγγραφα που στήριζαν τις  θέσεις μας καθώς και οι απόψεις του Προϊσταμένου του ΠΕΧΩ κ. Ν. Φαρμακίδη και του τότε αρμόδιου αντινομάρχη  κ. Χριστοφάκη  δεν πήγαν ποτέ στα χέρια των δικαστών,  αφού την ευθύνη για το Δικαστήριο την είχε η Νομαρχία Δωδεκανήσου η οποία και δεν παρέστη. Εμείς ήμασταν απλά παρεμβαίνοντες.

Έχουμε προτείνει  κατόπιν μελέτης από τον τεχνικό μας σύμβουλο κ. Φιλήμονα Κωνσταντινίδη Πολιτικό Μηχανικό και μέσω του Δήμου Ρόδου και τον Δήμαρχο κ. Στάθη Κουσουρνά και ομόφωνης απόφασης του ΔΣ ΡΟΔΟΥ εναλλακτικές λύσεις εφικτές σε μη κατοικημένες περιοχές οι οποίες ανήκουν είτε σε ιδιώτες είτε στο δημόσιο οι οποίες και θέλουμε να εξετασθούν.
Οι αγκυλώσεις, τα μεμονωμένα συμφέροντα  και τα λάθη του παρελθόντος δεν θα επιτρέψουμε να επαναληφθούν ούτε θα μπορέσουν ποτέ  να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις  για έναν εποικοδομητικό διάλογο.
    
ΑΠΟ ΤΟ ΔΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου