Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Το Ιστολόγιο του ΡΟΔΟΣυλλέκτη, απευθύνεται σε όσους αγαπούν τον τόπο τους… εδώ είναι λοιπόν και περιμένει τα δελτία για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων αλλά και ότι αφορά τον τόπο μας – ακόμα και την πολιτική… Το Email μας είναι: r.telxinas@yahoo.gr

Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Παρουσιάστηκε το πρώτο βιβλίο της Παστίδας σε μία συγκινητική ατμόσφαιρα

“Η αληθινή ευτυχία βρίσκεται στις αναμνήσεις 
και στις ελπίδες”
Σε μία κατάμεστη αίθουσα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26/10/2014 στο Δημοτικό Σχολείο Παστίδας η παρουσίαση του πρώτου βιβλίου που γράφτηκε για την Παστίδα με τίτλο “Η αληθινή ευτυχία βρίσκεται στις αναμνήσεις και στις ελπίδες”, με συγγραφέα τον Μανόλη Σμαραγδιού.
Την εκδήλωση πραγματοποίησε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παστίδας “Καμάρι” σε συνεργασία με την Δημοτική Κοινότητα Παστίδας.
Την παρουσίαση έκανε η Πτυχιούχος Ελληνικού Πολιτισμού του ΕΑΠ κ.Αναστασία Σαλαμαστράκη που είχε και την επιμέλεια του βιβλίου, ενώ προηγήθηκε χαιρετισμός του Προέδρου της Παστίδας Σάββα Πάττα και της Τοπικής Συμβούλου Αριάδνης Κασσανή με συντονιστή τον Γραμματέα από το “Καμάρι” Γιώργο Πάττα.
Εκτός του συγγραφέα το παρόν έδωσαν μεταξύ άλλων ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Τέρης Χατζηϊωάννου, ο νέος Πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ Σέργιος Αϊβάζης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Ευγένιος Κασσανής, ο Τοπικός Σύμβουλος Χρήστος Φτάρας, η πρώην Κοινοτάρχης Παστίδας Δέσποινα Κοκκάρη, οι Ιερείς Μακάριος και Μιχαήλ, η Εκκλησιαστική επιτροπή Αγίου Νικολάου Παστίδας, μέλη του Συλλόγου Γυναικών Παστίδας, η Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Φυσίκα Παρασκευή κ.α.
Μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου “Καμάρι” ντυμένα με παραδοσιακές φορεσιές τραγούδησαν παραδοσιακό τραγούδι της Δωδεκανήσου κατά την διάρκεια της παρουσίασης.
Μετά την ολοκλήρωση της άψογης παρουσίασης από την κ.Σαλαμαστράκη τον λόγο πήρε ο (βαθύτατα συγκινημένος) συγγραφέας του βιβλίου Μανόλης Σμαραγδιού ενώ αμέσως μετά του απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα σαν επίτιμο μέλος που είναι για τη πολύτιμη προσφορά του από τον (επίσης συγκινημένο) Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Παστίδας “Καμάρι” Ιωσήφ Σιαλούπ.
Η βραδιά έκλεισε με τον Τέρη Χατζηϊωάννου που εξήρε τον συγγραφέα και την κ.Σλαμαστράκη για το έργο αυτό καθώς και τον Σύλλογο “Καμάρι” για την συνεχή προσφορά του στα πολιτιστικά (και όχι μόνο) δρώμενα.

Πατήστε στις φωτογραφίες για μεγέθυνση





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου