Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Το Ιστολόγιο του ΡΟΔΟΣυλλέκτη, απευθύνεται σε όσους αγαπούν τον τόπο τους… εδώ είναι λοιπόν και περιμένει τα δελτία για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων αλλά και ότι αφορά τον τόπο μας – ακόμα και την πολιτική… Το Email μας είναι: r.telxinas@yahoo.gr

Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Σαββατόβραδο στα μοναδικά Μονοσύρια (Σιάννα)


Ακόμα μια εκδήλωση που διοργάνωσε ο σύλλογος μας, στέφθηκε με επιτυχία και η πρόταση που θα χαρακτήριζε το πανηγύρι ... ΑΠΛΑ, Η ΤΕΛΕΙΑ ΒΡΑΔΙΑ.


Ήταν τόσο όμορφα, που ακόμα και ο Ήλιος δεν ήθελε να φύγει γρήγορα και έτσι οι επισκέπτες απόλαυσαν ένα από τα ωραιότερα ηλιοβασιλέματα του νησιού!!! 

Κόντρα σε όλα τα δεδομένα και στα καιρικά φαινόμενα που επικρατούσαν κατά την διάρκεια της ημέρας, η βραδιά στο πανηγύρι που πραγματοποιήθηκε στα Μονοσύρια το Σάββατο ήταν καταπληκτική, από όλες τις πλευρές, καιρός άπνοια με υψηλή θερμοκρασία, άψογο σέρβις με πλούσιο μενού από τα μέλη του συλλόγου, πολύ καλή μουσική από την ορχήστρα μας και τρελό κέφι από τους πανηγυριώτες που μας τίμησαν με την παρουσία τους για ακόμα μια χρονιά και τους ευχαριστούμε όλους.
Η βραδιά, μας επιφύλασσε ακόμα ένα καταπληκτικό ηλιοβασίλεμα σε ένα μοναδικό τοπίο που συνδυάζει, δάσος, βουνό, θάλασσα και νησάκια.
Με την παρουσία τους μας τίμησαν και τους ευχαριστούμε θερμά που μας επισκέφθηκαν μετά το πέρας των εκλογών και ενώ δεν ανήκουν στους ''νικητές'' εντός εισαγωγικών, η Φτακλάκη Λίτσα (αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, υποψήφια με τον συνδυασμό Αρχιπέλαγος - Νότιο Αιγαίο), ο Μπαράκας Θανάσης (υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό Νησιωτική Ανατροπή),
ο Υψηλάντης Γιώργος (υποψήφιος Δήμαρχος Ρόδου με τον συνδυασμό Ρόδος - Πορεία ανατροπής) και η Μαρίνου Ιωάννα (υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό Ρόδος - Πορεία ανατροπής). Άκουσαν και συζήτησαν με τον κόσμο, μοιράστηκαν τους προβληματισμούς των κατοίκων της περιοχής, ενημερώθηκαν για την κατάσταση των απομακρυσμένων χωριών και φυσικά διασκέδασαν και απόλαυσαν την βραδιά.

Ακόμα μια εκδήλωση που διοργάνωσε ο σύλλογος μας, στέφθηκε με επιτυχία και η πρόταση που θα χαρακτήριζε το πανηγύρι ... ΑΠΛΑ, Η ΤΕΛΕΙΑ ΒΡΑΔΙΑ.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας, για το καθιερωμένο Σαββατόβραδο του Αυγούστου που όλοι οι δρόμοι της Ρόδου οδηγούν στα Σιάννα, στο μεγαλύτερο εθελοντικό γεγονός του καλοκαιριού την 11ή γιορτή μελιού & σούμας στις 9 Ιουνίου με καλεσμένο, τον λυράρη Μπικάκη Στέλιο.

Σημείωση ΡΟΔΟΣυλλέκτη: Επειδή οι κάτοικοι αυτού του χωριού (Σιάννα), είναι πολύ σεμνοί και δεν τα λένε όλα, θα ήθελα να πω ότι, η φιλοξενία, η εξυπηρέτηση, η προετοιμασία, η ομαδικότητα, η φροντίδα του χώρου και πάνω απ’ όλα το χαμόγελο τους, “σκλάβωσαν” τους επισκέπτες και τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση!!!


Να είστε πάντα καλά και έτσι μανιασμένοι!!!
 






Μπαράκας Θανάσης

Με τον Θανάση Μπαράκα





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου