Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Το Ιστολόγιο του ΡΟΔΟΣυλλέκτη, απευθύνεται σε όσους αγαπούν τον τόπο τους… εδώ είναι λοιπόν και περιμένει τα δελτία για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων αλλά και ότι αφορά τον τόπο μας – ακόμα και την πολιτική… Το Email μας είναι: r.telxinas@yahoo.gr

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Η απόφαση της Γ. Σ. των Υπαλλήλων του Δ. Ροδίων, για εγγραφή στο Σύλλογο όλων των εργαζομένων στο Δήμο

Ανακοίνωση
Η απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των Υπαλλήλων του Δήμου Ροδίων, για εγγραφή στο Σύλλογο όλων των εργαζομένων στο Δήμο , ανεξάρτητα τη σχέση εργασίας ως ισότιμα μέλη, έρχεται να επισφραγίσει τη θέληση των εργαζομένων για ενότητα .
Αποδεικνύει ότι το εργατικό κίνημα , αυτές τις κρίσιμες ώρες , προχωρά μπροστά με υπευθυνότητα και ωριμότητα, γνωρίζοντας το μέγεθος της επίθεσης που δέχονται όλες οι εργατικές κατακτήσεις μέχρι σήμερα.
Οι εργαζόμενοι του Δήμου κατοχυρώνουν στο Καταστατικό του Συλλόγου τους ,ότι η ενότητα όλων των εργαζομένων, η κοινωνική συμμαχία και αλληλεγγύη είναι το πιο δυνατό όπλο στα χέρια των εργαζομένων.
Με τη στάση της η ΠΑΣΚΕ στη ΠΟΕ ΟΤΑ να μην δέχεται ως μέλη, τους Συλλόγους που γράφουν ως μέλη τους, όλους τους εργαζόμενους των Δήμων με ίσα δικαιώματα, κάνει πράξη αυτό που επιδιώκει η κάθε κυβέρνηση μέχρι σήμερα: Διαχωρισμός ανάμεσα σε μόνιμους, αορίστου, συμβασιούχους, μπλοκάκια , δηλαδή διαίρει και βασίλευε!!!
Την στυγνή εκμετάλλευση και την ομηρία την έχουν βιώσει και ακόμα την βιώνουν οι συμβασιούχοι από τη κυβέρνηση.
Αφού πρώτα εξαθλίωσαν ψυχές, χρησιμοποιώντας κάθε μέσον ,ώστε να εξαργυρώνεται το δικαίωμα στην εργασία ως κεφάλαιο για τη διατήρηση της εξουσίας τους, τώρα έρχονται να εξαθλιώσουν την ίδια μας τη ζωή σε όλα τα επίπεδα. Και όλα αυτά με την ανοχή και την πλάτη του κυβερνητικού εργοδοτικού συνδικαλισμού. Το ταξικό κίνημα παρά τις συκοφαντίες, και τον πόλεμο που δέχεται θα αγωνίζεται για το δικαίωμα της μόνιμης και σταθερής δουλειάς για όλους τους εργαζόμενους.
Ο εκβιασμός της ΠΑΣΚΕ στην ΠΟΕ-ΟΤΑ, που περνά κάθετα στα μέλη της στα πρωτοβάθμια σωματεία, προσβλέπει στο μέλλον. Η διάλυση των δημοσίων υπηρεσιών, η συρρίκνωσή τους στο 1/3, η ιδιωτικοποίηση με την κατάργηση των οργανικών θέσεων, ο περιορισμός στις προσλήψεις 1 προς 5 ή 10 και η εφεδρεία,
που εξελίσσεται με βάση αυτά, που έχουν ήδη ψηφιστεί στα μνημόνια, μας κάνουν όλους τους εργαζόμενους, μόνιμους και αορίστου εν δυνάμει συμβασιούχους.
Επιδιώκουν λοιπόν κυβέρνηση και δυνάμεις του κυβερνητικού και εργοδοτικού συνδικαλισμού να έχουν απέναντί τους ένα κίνημα διασπασμένο, διαλυμένο, ανίκανο ν’αντισταθεί. Έχουν τεράστια ευθύνη για την τραγική κατάσταση την οποία βιώνουν σήμερα οι εργαζόμενοι.
Και οι εργαζόμενοι όμως γνωρίζουν τις ευθύνες που έχουν για τη ζωή και τη ζωή των παιδιών τους. Ενωμένοι, αποφασισμένοι προχωρούν για να μπορέσουν όσο πιο γρήγορα και αποτελεσματικά να δυναμώσουν την αντίστασή τους σε κεφάλαιο, τρόικα και κυβέρνηση και να χαράξουν δρόμο προοπτικής για δικό τους όφελος, αλλά και συνολικά του λαού.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου
ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΚΕΛΕΠΕΡΑ ΜΙΚΑ
ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου