Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Το Ιστολόγιο του ΡΟΔΟΣυλλέκτη, απευθύνεται σε όσους αγαπούν τον τόπο τους… εδώ είναι λοιπόν και περιμένει τα δελτία για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων αλλά και ότι αφορά τον τόπο μας – ακόμα και την πολιτική… Το Email μας είναι: r.telxinas@yahoo.gr

Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Ξεκίνησε με μεγάλη επιτυχία η έκθεση «Θάλασσες και Μουσικοί του Δρόμου»

Ρόδος 23/07/10

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ
Θέμα: ξεκίνησε με μεγάλη επιτυχία η έκθεσης «Θάλασσες και Μουσικοί του Δρόμου», του Πέτρου Λαρδά στις Πηγές Καλλιθέας, διάρκεια έως 31/07/10
Την Τετάρτη, στη Μεγάλη Ροτόντα των Πηγών Καλλιθέας, έγιναν με μεγάλη επιτυχία τα εγκαίνια της ατομικής έκθεσης του Πέτρου Λαρδά με θέμα «Θάλασσες και Μουσικοί του Δρόμου». Πολύ κόσμος που γνωρίζει το έργο του, ήλθε να ανανεώσει τις εικόνες με τα ζωηρά χρώματα και τα συναισθήματα, φίλοι, παλιοί συνάδελφοι καθώς και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Την έκθεση προλόγισε ο κ. Ηλίας Ηλιάδης με αναφορές στον πολυτάλαντο Πέτρο Λαρδά καλό του φίλο και συνάδελφο και στην ευαισθησία του για θέματα κοινωνικά και ερεθίσματα από τη φύση και τη μουσική που είναι πηγές δημιουργίας. Η νέα έκθεση χαρακτηρίζεται από τα στοιχεία της μουσικής που δίνουν οι καλλιτέχνες του δρόμου και συνδυάζονται αρμονικά με τη θάλασσα στον ζωγραφικό καμβά του καλλιτέχνη μέσα από τα«κλειδιά» των μαθηματικών που μοιράζονται. Όλα αυτά είναι η σύντομη ομορφιά που εισπράτουμε στην ακοή και την όρασή μας και δίνουν τη νότα της ισορροπίας και γαλήνης στη ζωή μας.
Τίμησαν με την παρουσία τους, ο δήμαρχος Καλλιθέας κ. Γιάννης Ιατρίδης και οι δήμαρχοι Αρχαγγέλου κ.Αλέκος Παπουράς, Αφάντου κ.Σάββας Διακοσταματίου, ο αντιμομάρχης κ.Φώτης Χατζηδιάκος, η πρόεδρος ΟΠΑΔ κα Τζένη Φάκκα, ο πρόεδρος ου Εργατικού Κέντρου κ.Σάββας Χατζησάββας, ο κ. Φώτης Κωστόπουλος και πολλοί φίλοι που θαύμασαν τα έργα με τις λεπτομέρειες και το φως που κρύβουν μέσα τους. Ο Πέτρος Λαρδάς παρουσίασε τα θέματα και ξενάγησε στα έργα ανταλλάσοντας συναισθήματα και απόψεις με τον κόσμο.
Οι Πηγές Καλλιθέας είναι ο ιδανικός τόπος για τις εκθέσεις με ανάλογα θέματα γιατί προσφέρουν με τη θάλασσα, την αρχιτεκτονική και το περιβάλλον συναισθήματα χαράς και πληρότητας και διώχνουν μακρυά το καθημερινό άγχος.
Η έκθεση συνεχίζεται έως 31/07/10, ώρες λειτουργίας 08.00-20.00, τηλ 22410 65691, info@kallitheasprings.gr , http://www.kallitheasprings.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου