Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Το Ιστολόγιο του ΡΟΔΟΣυλλέκτη, απευθύνεται σε όσους αγαπούν τον τόπο τους… εδώ είναι λοιπόν και περιμένει τα δελτία για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων αλλά και ότι αφορά τον τόπο μας – ακόμα και την πολιτική… Το Email μας είναι: r.telxinas@yahoo.gr

Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2009

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η διήμερη εκδρομή που διοργάνωσε ο δήμος Καμείρου για τα άτομα τρίτης ηλικίας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦ. ΝΟΤ. ΑΙΓΑΙΟΥ
ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
ΔΗΜΟΣ ΚΑΜΕΙΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σορωνή 24/10/2009
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η διήμερη εκδρομή που διοργάνωσε ο δήμος Καμείρου για τα άτομα τρίτης ηλικίας, στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής που εφαρμόζει, με επικεφαλής της αποστολής τον πρόεδρο της ΚΕΚΑΚ και δημοτικό σύμβουλο κ. Αντώνη Σαββάκη.
Στο κάλεσμα του δήμου που κάλυψε και τη δαπάνη για την διεξαγωγή της, ανταποκρίθηκαν περίπου 350 άτομα από όλα τα τοπικά διαμερίσματα, τα οποία είχαν την ευκαιρία να περάσουν ευχάριστες στιγμές ανάπαυλας στη νότια Ρόδο.
Η εκδρομή υλοποιήθηκε μέσω της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Αλληλεγγύης Καμείρου (ΚΕΚΑΚ) στο πλαίσιο δημιουργίας ΚΑΠΗ στο δήμο Καμείρου, ως μία ελάχιστη προσφορά στους ηλικιωμένους δημότες του.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε ξενάγηση στη μονή Θάρρι, την Παναγία Υψενή, και τη Λίνδο ενώ την Παρασκευή το βράδυ πραγματοποιήθηκε γλέντι με τους «Νεορεμπέτες» στο ξενοδοχείο «Rodos Village» στο Κιοτάρι όπου διέμεναν οι εκδρομείς.
Στο γλέντι παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Καμείρου κ. Δημήτρης Κρητικός ο οποίος μάλιστα συμμετείχε και στο τραγούδι, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Γιάννης Μαριεττής και Αγαπητός Πάλλας, ο πρόεδρος της ΚΕΚΑΚ – Δημοτικός Σύμβουλος κ. Αντώνης Σαββάκης και οι πρόεδροι των τοπικών διαμερισμάτων Σαλάκου (Στ. Κορκίδας) Απολλώνων (Παν. Γιαννακόπουλος) και Διμυλιάς – Ελεούσας (Γιώργος Σαρίκας).
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Κρητικός στο μήνυμα που απηύθυνε τόνισε μεταξύ άλλων ότι είναι χρέος του δήμου Καμείρου να παρέχει φροντίδα στα άτομα τρίτης ηλικίας τα οποία έχουν δικαίωμα σε στιγμές ευτυχίας και χαλάρωσης.
Όπως τόνισε οι άνθρωποι αυτοί έχουν περάσει δύσκολα χρόνια προσφέροντας πολλά στις οικογένειές τους αλλά και στα τοπικά μας διαμερίσματα, και ότι οφείλουμε να τους δώσουμε λίγη χαρά με τέτοιες ενέργειες.
Άλλωστε όσοι συμμετείχαν, πολλοί από τους οποίους για πρώτη φορά σε τέτοια εκδήλωση, είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν φίλους και γνωστούς να συζητήσουν μαζί τους και να θυμηθούν τα παλιά.
Ο δήμος Καμείρου και η ΚΕΚΑΚ ευχαριστούν το πρακτορείο του κ. Μιχαλάκη για τη διοργάνωση της εκδρομής και για τη συμβολή του στη διεξαγωγή της εκδρομής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου