Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Το Ιστολόγιο του ΡΟΔΟΣυλλέκτη, απευθύνεται σε όσους αγαπούν τον τόπο τους… εδώ είναι λοιπόν και περιμένει τα δελτία για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων αλλά και ότι αφορά τον τόπο μας – ακόμα και την πολιτική… Το Email μας είναι: r.telxinas@yahoo.gr

Σάββατο 9 Ιουνίου 2018

Δωρεάν κλινική δερματολογική εξέταση-δερματοσκοπήση (εξέταση σπίλων) σε υπηρετούντες στο Λιμεναρχείο, την Πυροσβεστική και την Τροχαία Ρόδου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Ρόδος, 8 Ιουνίου 2018 

Η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία-Παράρτημα Ρόδου στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου θα πραγματοποιήσει απο 12 έως 14 και από 19 έως 20 Ιουνίου δωρεάν κλινική δερματολογική εξέταση-δερματοσκοπήση (εξέταση σπίλων) σε υπηρετούντες στο Λιμεναρχείο, την Πυροσβεστική και την Τροχαία Ρόδου που εκδήλωσαν ενδιαφέρον. 
Οι εξετάσεις θα γίνουν με τη συνδρομή της ιατρού, δερματολόγου-αφροδισιολόγου και μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Παραρτήματος Ρόδου, κυρίας Μαρίας Πιζήμολα, ενώ την αφορμή για το σχεδιασμό της δράσης αυτής αποτέλεσε ηΕλληνικήΕβδομάδα κατά του Καρκίνου του Δέρματος (7 έως 11 Μαΐου 2018). 

Συγκεκριμένα: 
· Την Τρίτη 12 και Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018 η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία-Παράρτημα Ρόδου θα επισκεφτεί το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου, όπου και θα πραγματοποιηθεί η πιο πάνω εξέταση. 
· Την Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018 θα πραγματοποιηθεί για τον ίδιο σκοπό η επίσκεψη της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας-Παραρτήματος Ρόδου στην Τροχαία Ρόδου. 
· Τέλος, την Τρίτη 19 και Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018 η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία-Παράρτημα Ρόδου θα πραγματοποιήσει αντίστοιχη επίσκεψη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρόδου. 
Συνολικά, εκτιμάται ότι στην πιο πάνω εξέταση θα υποβληθούν περίπου 130 υπάλληλοι των πιο πάνω δημόσιων υπηρεσιών, οι οποίοι μάλιστα λόγω της φύσης των καθηκόντων τους είναι ιδιαίτερα εκτεθειμένοι στην ηλιακή ακτινοβολία. 

Πληροφορίες: Μαρία Κούκουλα - Πρόεδρος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας- Παραρτήματος Ρόδου- τηλέφωνο επικοινωνίας: 6977885042 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου