Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Από το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018, σταμάτησαν οι αναρτήσεις πολιτικού περιεχομένου. Με την ευκαιρία, θέλω να ευχαριστήσω όσες και όσους με εμπιστεύτηκαν αυτά τα 12 χρόνια.

Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2018

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΕΠΙΤΙΜΩΝ ΜΕΛΩΝ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΡΟΔΟΥ ''ΑΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ''

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΡΟΔΟΥ ''ΑΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ'' 

Ομόφωνα εγκρίθηκαν τα πεπραγμένα του διοικητικού και οικονομικού απολογισμού του 2017, στην ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου «Άγιος Εφραίμ», που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018 στο Αμφιθέατρο του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου. 
Παρουσία μελών και φίλων του Συλλόγου, τον πλούσιο Διοικητικό Απολογισμό της περασμένης χρονιάς διάβασε ο πρόεδρος κ. Φιλήμονας Νικολάου, ενώ τον Οικονομικό Απολογισμό διάβασε ο ταμίας του Συλλόγου κ. Μανόλης Τριαλώνης. 
Το Σώμα απήλλαξε την Εξελεγκτική Επιτροπή, με την Οικονομική Έκθεση να διαβάζει ο κ. Γεώργιος Πιπερίδης. Στο τέλος συζητήθηκαν διάφορα θέματα, με κεντρικό, τη διενέργεια ενεργειών βελτίωσης συνθηκών αιμοδοσίας των μελών του Συλλόγου και την σωστή καταγραφή τους στα Μητρώα του. 
Για τον λόγο αυτό θα ζητηθεί η συμβολή όλων των Φορέων, πολιτικών και μη, της Ρόδου. Πρόεδρος της Συνέλευσης ήταν ο Πάτερ Νεκτάριος Πόκκιας και Γραμματέας ο κ. Παναγιώτης Κωνσταντάκης. 
Ανάμεσα σε αυτούς που παρακολούθησαν τις εργασίες ήταν, ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής κ. Θωμάς Σωτρίλλης και ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης Περιβάλλοντος κ. Γιάννης Φλεβάρης. 
Συγκινητική στιγμή της Συνέλευσης ήταν όταν ο πρόεδρος του Συλλόγου πρότεινε να ανακηρυχτούν επίτιμα μέλη του συλλόγου δυο ξεχωριστοί και σημαντικοί συμπολίτες μας με μεγάλη προσφορά στο Σύλλογο και στην κοινωνία. 
Οι άνθρωποι αυτοί που έλαβα την μεγίστη τιμητική διάκριση του Συλλόγου, είναι ο Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Πόκκιας που προβάλει συνεχώς και δυναμικά μέσω της τηλεόρασης Θάρρι και με κάθε δυνατό τρόπο το έργο και τις δράσεις του Συλλόγου στις οποίες ανελλιπώς και ο ίδιος συμμετέχει. 
Την υψηλή διάκριση του συλλόγου έλαβε επίσης ο Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Αιγαίου κ. Σπύρος Συρόπουλος που με το σπουδαίο έργο του στον τομέα της Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης τιμά τον τόπο μας και προάγει το έργο του Πανεπιστημίου. 
Ο κ. Συρόπουλος είναι ο άνθρωπος που έφερε το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και τους φοιτητές του κοντά στο Σύλλογο. Με τους φορείς του Πανεπιστημίου οργανώθηκαν αιμοδοσίες με μεγάλη επιτυχία και εκδηλώσεις προβολής της ιδέας της αιμοδοσίας και του έργου του Συλλόγου. 
Ο αντιπρύτανης συμμετέχει προσωπικά στις δράσεις του Συλλόγου και τις λαμπρύνει με την παρουσία του όπως και ο πατέρας Νεκτάριος. 
Ομόφωνα η Γ.Σ. ενέκρινε την πρόταση του προέδρου μέσα σε θερμά χειροκροτήματα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου