Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Το Ιστολόγιο του ΡΟΔΟΣυλλέκτη, απευθύνεται σε όσους αγαπούν τον τόπο τους… εδώ είναι λοιπόν και περιμένει τα δελτία για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων αλλά και ότι αφορά τον τόπο μας – ακόμα και την πολιτική… Το Email μας είναι: r.telxinas@yahoo.gr

Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017

Από 25 έως 27 Αύγουστου 2017 θα πραγματοποιηθεί η 60η Γιορτή Κρασιού στον Έμπωνα

60η Γιορτή Κρασιού Έμπωνα Ρόδου

Η Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Έμπωνα σας κάνουν γνωστό ότι από 25 έως 27 Αύγουστου 2017 θα πραγματοποιηθεί η 60η Γιορτή Κρασιού Έμπωνα με κεντρική εκδήλωση το Σάββατο 26 Αυγούστου.

Η Γιορτή Κρασιού αποτελεί για την Δημοτική Κοινότητα του Έμπωνα έναν θεσμό που πραγματοποιείται πολλά χρόνια με ιδιαίτερη επιτυχία και έχει καθιερωθεί λόγω της αυξημένης παραγωγής σταφυλιών και κρασιού από τους κατοίκους της περιοχής.
Από το 2011 την γιορτή κρασιού διοργανώνουν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Έμπωνα «Ο Αττάβυρος» και προσφέρουν την βοήθεια τους κάτοικοι της περιοχής καθώς και οι Σύλλογοι των σχολείων μας, και ο αθλητικός σύλλογος « Μ.Α.Σ Αναγέννηση Έμπωνα ».
Το πρόγραμμα για την γιορτή 2017 περιλαμβάνει μουσικοχορευτικές παραστάσεις και θεατρικά δρώμενα, πάντα με την ανάδειξη των τοπικών ποικιλιών σταφυλιού και του κρασιού που παράγονται στον Έμπωνα.
Η κεντρική εκδήλωση στο φετινό πρόγραμμα της γιορτής (Σάββατο 26 Αυγούστου 2017) περιλαμβάνει παραδοσιακό και νησιώτικο γλέντι με το μουσικό σχήμα της αγαπημένης Γλυκερίας και του Δημήτρη Μπάση με τους μουσικούς τους.
Οι επιτυχείς διοργανώσεις της γιορτής οφείλονται στην συνεργασία με διάφορους φορείς καθώς και χορηγούς που στηρίζουν την γιορτή μας. Παρόλα αυτά η κατάσταση που επικρατεί στην χώρα, μας οδηγεί σε περικοπές εξόδων αλλά όχι δραστηριοτήτων ως συνέπεια μείωσης των εσόδων και της στήριξης που αναφέραμε παραπάνω για να προσπαθήσουμε προσωπικά πλέον ώστε να μην αφήσουμε τέτοιου είδους επιτυχημένες εκδηλώσεις να χαθούν και τα προϊόντα μας να παραμείνουν στην «πρώτη γραμμή»!!!
Σε συνεργασία με την CAIR την EMERY και τους οινοποιούς που δραστηριοποιούνται τοπικά θεωρούμε χρέος μας να συνεχίσουμε την προσπάθεια συντήρησης των παραδόσεων και των εθίμων του τόπου μας προκειμένου να δίνουμε πολιτιστικές διεξόδους στους κατοίκους της περιοχής μας και θέαμα στους επισκέπτες μας.
Σε μια προσπάθεια να εξελίξουμε ακόμα περισσότερο τον θεσμό από το 2014 η γιορτή κρασιού διενεργείται στο χώρο του δημοτικού πάρκινγκ της κοινότητας Έμπωνα, ο οποίος διαμορφώθηκε και διακοσμήθηκε με πρωτοβουλίες του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου. Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη συμβολή εθελοντών για την εξυπηρέτηση του κόσμου, που κάθε χρόνο συρρέει και τιμά την προσπάθεια μας.
Στα πλαίσια της προσπάθειας που καταβάλουμε για την άρτια και ολοκληρωμένη διοργάνωση των εκδηλώσεων που πρόκειται να λάβουν χώρα το παραπάνω τριήμερο επικαλούμαστε την στήριξή σας ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και φυσικά να αναδείξουμε τα προϊόντα σας όπως αξίζουν.

Με εκτίμηση,
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου