Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Το Ιστολόγιο του ΡΟΔΟΣυλλέκτη, απευθύνεται σε όσους αγαπούν τον τόπο τους… εδώ είναι λοιπόν και περιμένει τα δελτία για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων αλλά και ότι αφορά τον τόπο μας – ακόμα και την πολιτική… Το Email μας είναι: r.telxinas@yahoo.gr

Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Απονομή Βεβαιώσεων στους αποφοίτους του ΙΕΚ ΕΚΑΒ Αθήνας

10/03/2017

Στις 07-03-2017, στο Αμφιθέατρο της Κεντρικής Υπηρεσίας του ΕΚΑΒ, πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά τελετή απονομής Βεβαιώσεων Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΒΕΚ), σε 24 σπουδαστές, οι οποίοι αποφοίτησαν με επιτυχία από το Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ) ΕΚΑΒ Αθηνών.

Στην τελετή απονομής παρευρέθηκαν, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. ΕΚΑΒ κ. Κωνσταντίνος Καρακατσιανόπουλος, ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. ΕΚΑΒ κ. Μιλτιάδης Μυλωνάς, η Διευθύντρια Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών του ΕΚΑΒ κα Α. Ρούσσου καθώς και ο Αναπληρωτής Διευθυντής του ΙΕΚ ΕΚΑΒ κ. Γ. Περδικογιάννης. Η απονομή έγινε παρουσία των σπουδαστών όλων των εξαμήνων του ΙΕΚ, καθώς και των φίλων και συγγενών των αποφοίτων.
Κατά τη διάρκεια της τελετής, ο Πρόεδρος κος Κωνσταντίνος Καρακατσιανόπουλος, στο χαιρετισμό του προς τους απόφοιτους αλλά και τους σπουδαστές του ΙΕΚ, τόνισε την σπουδαιότητα της εκπαίδευσης και της κατάρτισής στον τομέα της προνοσοκομειακής φροντίδας και της απόκτησης σημαντικών προσόντων και δεξιοτήτων που θα τους εντάξουν ευχερώς στην αγορά εργασίας.
Η Διοίκηση, θεωρεί τους απόφοιτους του ΙΕΚ ΕΚΑΒ σημαντικούς αρωγούς στην προσπάθειά της για την ενίσχυση της Δημόσιας Δωρεάν Υγείας, για την αναβάθμιση των υπηρεσιών προνοσοκομειακής φροντίδας προς την Κοινωνία και το συνάνθρωπο, και για το λόγο αυτό καταβάλλει κάθε προσπάθεια για την επαγγελματική τους αποκατάσταση.
Επίσης, ο κ. Καρακατσιανόπουλος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο γεγονός ότι, είναι απαραίτητο να αναπτύσσεται επαγγελματική συνείδηση στους Διασώστες τους ΕΚΑΒ, λαμβάνοντας υπόψη το διττό ρόλο που έχουν όταν συμμετέχουν στους τροχαίους τραυματισμούς, ήτοι: ως αποδέκτες του φυσικού πόνου των θυμάτων αλλά και των ίδιων ως χρηστών του οδικού δικτύου.
Η εκδήλωση έκλεισε με αναμνηστικές φωτογραφίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου