Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Το Ιστολόγιο του ΡΟΔΟΣυλλέκτη, απευθύνεται σε όσους αγαπούν τον τόπο τους… εδώ είναι λοιπόν και περιμένει τα δελτία για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων αλλά και ότι αφορά τον τόπο μας – ακόμα και την πολιτική… Το Email μας είναι: r.telxinas@yahoo.gr

Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Υπό την Προεδρία του Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου οι εργασίες της 37ης Συνέλευσης της Επιτροπής Νήσων της CPMR της ΕΕ

Υπό την Προεδρία του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου, οι εργασίες της 37ης Συνέλευσης της Επιτροπής Νήσων της CPMR της ΕΕ, στο Gozo, υπό την αιγίδα της Μαλτέζικης Προεδρίας. Μόνιμο μηχανισμό υποστήριξης των νησιών στην ΕΕ ζήτησε στην πολιτική αναφορά του ο Πρόεδρος της Επιτροπής, Γιώργος Χατζημάρκος

Με την κατάθεση πρότασης και σχεδίου για την θέσπιση ενός νέου ευρωπαϊκού διαρθρωτικού ταμείου με στόχο τη χρηματοδότηση αποκλειστικά των νησιωτικών περιοχών, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, κλείνει την θητεία του ως Πρόεδρος της Επιτροπής Νήσων της Ένωσης Παραθαλάσσιων Περιφερειών της Ευρώπης (CPMR).
Η 37 η Συνέλευση της Επιτροπής Νήσων πραγματοποιείται σήμερα στο Gozo της Μάλτας, στο πλαίσιο της Μαλτέζικης προεδρίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, γεγονός που διαμορφώνει την ιδανική συγκυρία για την λήψη αποφάσεων που κατοχυρώνουν και ενισχύουν θεσμικά τη νησιωτικότητα.
Αξιοποιώντας το γεγονός ότι η Προεδρία της Ε.Ε. ασκείται από μια χώρα – νησί, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου και Πρόεδρος της Επιτροπής Νήσων της Ένωσης Παραθαλάσσιων Περιφερειών της Ευρώπης (CPMR), ζήτησε την θέσπιση μόνιμου μηχανισμού υποστήριξης των νησιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τον οποίον χαρακτήρισε ως μια βαθειά δομική και πολιτική αλλαγή για ολόκληρη την Ευρώπη.
Τα μέλη της Επιτροπής Νήσων υιοθέτησαν πλήρως την πρόταση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου , η οποία θα προωθηθεί προς έγκριση στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, με στόχο να αποτελέσει τομή στο πεδίο των ευρωπαϊκών νησιωτικών πολιτικών.

Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου