Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Το Ιστολόγιο του ΡΟΔΟΣυλλέκτη, απευθύνεται σε όσους αγαπούν τον τόπο τους… εδώ είναι λοιπόν και περιμένει τα δελτία για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων αλλά και ότι αφορά τον τόπο μας – ακόμα και την πολιτική… Το Email μας είναι: r.telxinas@yahoo.gr

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

Χαμόγελο του Παιδιού: Διαβάστε τα Νέα μας

Δήλωσε κι εσύ συμμετοχή στην Εβδομάδα Οικογενειακού Εθελοντισμού στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού»!

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», για 2η συνεχή χρονιά, πραγματοποιεί την Εβδομάδα Οικογενειακού Εθελοντισμού στα «Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας» που λειτουργεί σε πολλές περιοχές της Ελλάδας από τις 17 έως τις 23 Οκτωβρίου.

Δηλώσεις συμμετοχών έως τις 10 Οκτωβρίου!

Μάθετε περισσότερα εδώ.


Μόλις γεννήθηκε ένα μωρό στο ασθενοφόρο μας!
Πριν λίγες ώρες λάβαμε κλήση από το ΕΚΑΒ στην Μυτιλήνη για τη μεταφορά μιας 25χρονης εγκύου από τη Συρία προς το Βοστάνειο νοσοκομείο. Αν και μόλις 7 μηνών έγκυος, το μωρό γεννήθηκε πρόωρα μέσα στην κινητή ιατρική μονάδα εντατικής θεραπείας για νεογνά και παιδιά!
Διαβάστε περισσότερα εδώ.


Το Facebook λανσάρει τον οδηγό «Βοήθησε έναν φίλο που έχει ανάγκη», με σκοπό την πρόληψη και μείωση των αυτοκτονικών περιστατικών στο διαδίκτυο
Το Facebook ανακοινώνει τη συνεργασία του με τους Οργανισμούς «To Χαμόγελο του Παιδιού», «The Jed Foundation» και «The Clinton Foundation», τρεις μη κερδοσκοπικούς Οργανισμούς που εργάζονται με σκοπό την προώθηση της συναισθηματικής υγείας, για τη δημιουργία της πρωτοβουλίας «Βοήθησε έναν φίλο που έχει ανάγκη».
Μάθετε περισσότερα εδώ.


Σημαντική πανευρωπαϊκή διάκριση και επιβράβευση για «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και την Ελλάδα στον τομέα εξαφάνισης παιδιών
Στη Συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016 από την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, το Γραφείο Ενημέρωσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και τον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ανακοινώθηκε η σημαντική πανευρωπαϊκή διάκριση για την Ελλάδα και «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο πλαίσιο της αξιολόγησης και πιστοποίησης της «Ευρωπαϊκής Γραμμής για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000», καθώς και η νέα πιστοποίηση που έλαβαν οι εθελοντικές κυνοφιλικές ομάδες του οργανισμού από τον διεθνή φορέα NSARDA.
Μάθετε περισσότερα εδώ.


«Το Χαμόγελο του Παιδιού» με το κινητό πολυϊατρείο «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» και εθελοντές γιατρούς κι οδοντιάτρους ξεκινούν το ταξίδι τους πραγματοποιώντας δωρεάν προληπτικές ιατρικές εξετάσεις στα παιδιά της Κρήτης
Στη Συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο πλοίο της ANEKLINES «ΚΥΔΩΝ» στο λιμάνι της Σούδας ανακοινώθηκε η έναρξη της δράσης Προληπτικής Ιατρικής για τα παιδιά στην Κρήτη από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με το κινητό πολυϊατρείο «Ιπποκράτης» και εθελοντές γιατρούς κι οδοντιάτρους.
Μάθετε περισσότερα εδώ.


«Το Χαμόγελο του Παιδιού» τιμήθηκε με το silver award στο πλαίσιο των Healthcare Business Awards 2016
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» τιμήθηκε για τη συνολική του δράση στον τομέα της Υγείας με το silver award στην τελετή απονομής τωνHealthcare Business Awards 2016, που διοργάνωσε το Health Daily και η Boussias Communications την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου.
Μάθετε περισσότερα εδώ.


Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν το Πανεπιστήμιο Κρήτης και «Το Χαμόγελο του Παιδιού»
Τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016, πραγματοποιήθηκε η τελετή Υπογραφής του Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ της Μονάδας Σχολικής Ψυχολογίας του Παιδαγωγικού Τμήματος Προσχολικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Κρήτης και του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
Μάθετε περισσότερα εδώ.


«Το Χαμόγελο του Παιδιού» με τη συμμετοχή πρωτοπόρων της Τεχνολογίας από όλο τον κόσμο διοργάνωσε Hackathon για την ενίσχυση των δράσεών του
Την καινοτόμα πρωτοβουλία του Hackathon υλοποίησε «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε συνεργασία με τον Οργανισμό Effect International με έδρα το Los Angeles φέρνοντας στην Ελλάδα πρωτοπόρους της παγκόσμιας τεχνολογικής κοινότητας με σκοπό να αναπτύξουν εργαλεία και υπηρεσίες προς όφελος των δράσεων του ελληνικού Οργανισμού για τα Παιδιά.
Μάθετε περισσότερα εδώ.


«Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε Διεθνές συνέδριο για τις πρακτικές αντιμετώπισης του bullying, στην Αθήνα
Στο πλαίσιο του διακρατικού έργου «SONET-BULL – Using ICT networking tools with peer learning and crowdsourcing to train school communities to counter student bullying» διοργανώθηκε την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας το διεθνές συνέδριο Anti-Bullying Practices (ABP-2016), στο οποίο συμμετείχε «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Το θέμα του συνεδρίου αφορούσε τις πρακτικές αντιμετώπισης του ενδοσχολικού εκφοβισμού.
Μάθετε περισσότερα εδώ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου