Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Το Ιστολόγιο του ΡΟΔΟΣυλλέκτη, απευθύνεται σε όσους αγαπούν τον τόπο τους… εδώ είναι λοιπόν και περιμένει τα δελτία για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων αλλά και ότι αφορά τον τόπο μας – ακόμα και την πολιτική… Το Email μας είναι: r.telxinas@yahoo.gr

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΙΚΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΡΟΔΟΥ.

ΜΕΓΑΛΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΙΚΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΡΟΔΟΥ.

ΚΥΡΙΑΚΗ 20-12-2015, 8.30 ΜΜ, ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ.
Μια ακόμη ξεχωριστή βραδιά υπόσχεται να προσφέρει η Μικτή Χορωδία της Δημοτικής Κοινότητας Ρόδου την προσεχή Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015, στις 8.30 μμ, στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού, στην καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη συναυλία της.
Η Μικτή Χορωδία, υπό τη διεύθυνση του καθηγητή μουσικής, καταξιωμένου μαέστρου κ. Μιχάλη Καλαεντζή, ολοκληρώνει έτσι την πιο παραγωγική χρονιά της 53ετούς καλλιτεχνικής συμμετοχής της στο πολιτιστικό γίγνεσθαι του τόπου μας. «Αειφόρα», αεικίνητη και ακάματη φέτος μετράει πάνω από 30 συναυλίες και συμμετοχές σε εκδηλώσεις άλλων φορέων, καταρρίπτοντας έτσι κάθε προηγούμενο ρεκόρ. Δεν επιδιώκει όμως μόνο το πολλώ, αλλά και το ευ, μέσα από συνεχή, εργώδη προσπάθεια και με την «πυξίδα» της σταθερά προσανατολισμένη στις ποιοτικές εκφάνσεις των διαφόρων μουσικών ειδών.
Στη συναυλία της Κυριακής συμπράττουν ακόμη, η Παιδική Χορωδία Amabile, του Επιμορφωτικού και Επικοινωνιακού Ιδρύματος της Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου και η Χορωδία Ευρωπαϊκής Μουσικής του Μουσικού Σχολείου Ρόδου. Την ευθύνη της διδασκαλίας και της διεύθυνσης όλων των χορωδιών έχει ο κ. Μίχαλης Καλαεντζής.
Στη συναυλία θα ακουστούν έργα Ελλήνων και ξένων δημιουργών, υπό τη συνοδεία μουσικής από σχήμα αποτελούμενο από εγνωσμένης αξίας μουσικούς. Το πρόγραμμα είναι έτσι διαρθρωμένο, ώστε το κοινό από την αρχική κατάνυξη να διέλθει στην ατμόσφαιρα της ελπιδοφόρας προσμονής και της ψυχικής ανάτασης για την επικείμενη γέννηση του Θεανθρώπου και την έλευση της νέας χρονιάς.
Η εκδήλωση διοργανώνεται από τον Δ.Ο.Π.Α.Ρ., το σύλλογο «Φίλοι Χορωδιακής Μουσικής Ρόδου», το Μουσικό Σχολείο Ρόδου και το Επιμορφωτικό και Επικοινωνιακό Ίδρυμα της Ι.Μ. Ρόδου.
Τέλος, τα μέλη της Χορωδίας ανακοινώνουν ότι, σε συνεργασία με το Δίκτυο Αλληλεγγύης "Προσφέρω", θα συλλέγονται στο χώρο της εκδήλωσης, τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, για οικογένειες που τα χρειάζονται, γι’ αυτό προσμένουν την ανθρώπινη ανταπόκριση του κοινού.

Σημειώνεται, ακόμη, ότι η Μικτή Χορωδία συμμετέχει και στη χριστουγεννιάτικη συναυλία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Ρόδου, την Παρασκευή 18-12-2015, στις 8.30 μμ, στο Δημοτικό Θέατρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου