Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Το Ιστολόγιο του ΡΟΔΟΣυλλέκτη, απευθύνεται σε όσους αγαπούν τον τόπο τους… εδώ είναι λοιπόν και περιμένει τα δελτία για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων αλλά και ότι αφορά τον τόπο μας – ακόμα και την πολιτική… Το Email μας είναι: r.telxinas@yahoo.gr

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Ανακοίνωση για τα ευρήματα της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας σε αποθήκη στην περιοχή του Μαραθώνα Αττικής

01-10-2015:
Ανακοίνωση σχετικά με τα μέχρι στιγμής ευρήματα από την έρευνα της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας σε αποθήκη στην περιοχή του Μαραθώνα Αττικής  

ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Αθήνα, 1 Οκτωβρίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Σε συνέχεια προηγούμενων ενημερώσεων, ανακοινώνεται ότι στο πλαίσιο των ερευνών που διενεργεί η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, σε αποθήκη στην περιοχή του Μαραθώνα, έχουν βρεθεί μέχρι στιγμής:
  • Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας VOLKSWAGEN , μοντέλο TIGUAN , χρώματος λευκό, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή στο Τμήμα Ασφαλείας Αγίας Παρασκευής Αττικής την 29-06-2014. 
  • Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας SMART , μοντέλο FORTWO CABRIO , χρώματος ασημί, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή στο Τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας την 19-10-2014. 
  • Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας MINI , μοντέλο COOPER , χρώματος μαύρο, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή στο Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς την 19-06-2014. 
  • Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας TOYOTA , μοντέλο AURIS , χρώματος γκρι, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή στο Τμήμα Ασφαλείας Κηφισίας την 08-03-2014. 
  • Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας TOYOTA , μοντέλο YARIS , χρώματος λευκό, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή στο Τμήμα Ασφαλείας Πεντέλης την 01-12-2014. 
  • Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας JEEP , μοντέλο CHEROKEE , χρώματος μαύρο, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή στο Τμήμα Χαριλάου Θεσσαλονίκης την 17-10-2007. 
  • Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, μάρκας MITSUBISHI , χρώματος γκρι, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή στο Τμήμα Ασφαλείας Ηλιούπολης την 03-12-2013. 
  • Ι.Χ. δίκυκλο, μάρκας SUZUKI , μοντέλο GSX R 1000, χρώματος μπλε, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή στο Τμήμα Ασφαλείας Ιλίου την 26-02-2014. 
  • Ι.Χ. δίκυκλο, μάρκας DUCATTI , χρώματος ερυθρό, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή στο Τμήμα Ασφαλείας Συντάγματος την 26-01-2015. 
  • Δύο (2) πιστόλια. 
  • Δύο (2) πολεμικά τυφέκια τύπου Kalashnikov . 
  • Δύο (2) εκτοξευτήρες ρουκετών. 
  • Υποπολυβόλο MP -5. 
  • Χειροβομβίδα. 
  • Αλεξίσφαιρο γιλέκο εμπορίου.
Από τη βαλλιστική εξέταση, που διενεργήθηκε στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας, προέκυψε ότι τα παραπάνω όπλα δεν έχουν χρησιμοποιηθεί σε εγκληματική ενέργεια.
Οι έρευνες συνεχίζονται.
Υπενθυμίζονται οι τηλεφωνικοί αριθμοί κλήσης 1014 και 10414 της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας, όπου οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου