Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Το Ιστολόγιο του ΡΟΔΟΣυλλέκτη, απευθύνεται σε όσους αγαπούν τον τόπο τους… εδώ είναι λοιπόν και περιμένει τα δελτία για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων αλλά και ότι αφορά τον τόπο μας – ακόμα και την πολιτική… Το Email μας είναι: r.telxinas@yahoo.gr

Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

12ο Περπάτημα Ζωής και Ελπίδας.2014

Ο Δωδεκανησιακός Σύλλογος Αυτοάνοσων Νοσημάτων Αρθρίτιδας και Λύκου «ΘΑΛΕΙΑ», διοργανώνει το 12ο Περπάτημα Ζωής και Ελπίδας.
Την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014, στο λόφο Φιλερήμου, γιορτάζοντας ταυτόχρονα και την Παγκόσμια Ημέρα Αρθρίτιδας.
12ο Περπάτημα Ζωής και Ελπίδας
Αγαπητοί φίλες και φίλοι,
Θα σας περιμένουμε στο κιόσκι μας στον πεζόδρομο του ΑΚΤΑΙΟΝ.
Το κιόσκι μας θα λειτουργήσει, από την Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου έως και το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014, στο πεζόδρομο του ΑΚΤΑΙΟΝ.
Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014: 18.00 – 21.00. 
Παρασκευή 19 & Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014: 11.00 – 14.00 & 18.00 – 21.00
Στο κιόσκι μας θα πωλούνται τα φανελάκια και τα καπελάκια της διοργάνωσής μας, έναντι του ποσού των 5€ (φανελάκι) και 2€ (καπελάκι). Εάν κάποιος επιθυμεί να προμηθευτεί το φανελάκι ή το καπελάκι της διοργάνωσης ας επικοινωνήσει μαζί μας.
Με την συμπαράσταση και την συμβολή όλων, θέλουμε να καταφέρουμε και φέτος, να προσφέρουμε βοήθεια σε δεκαέξι(16) παιδιά, εξασφαλίζοντας το καθημερινό τους κολατσιό, στο σχολείο, μέσω κοινωνικής λειτουργού, από τον Σεπτέμβριο έως και τον Ιούνιο, όπως κάνουμε κατά τις σχολικές χρονιές
2012-2014.
Το 12ο Περπάτημα Ζωής και Ελπίδας, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014, στο λόφο Φιλερήμου, γιορτάζοντας ταυτόχρονα και την Παγκόσμια Ημέρα Αρθρίτιδας.
Αξίζει να σημειωθεί πως το Περπάτημα Ζωής και Ελπίδας φέτος, θα πραγματοποιηθεί από κοινού στις πόλεις Αθήνα και Πάτρα, τόπους δραστηριότητας της Ελληνικής Εταιρίας Αντιρευματικού Αγώνα «ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α.».
Συνοδοιπόροι μας για ακόμη μια χρονιά, θα είναι Σύλλογοι με γνωστό κοινωνικό & αθλητικό έργο και σχολεία της Ρόδου: Ανάδοχη Αγκαλιά, Ε.Υ.Θ.Υ.Τ.Α., Μουσικό Σχολείο Ρόδου, Ροδαυγή, Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια ¨Ροδίων Παιδεία¨, Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου Δωρεάς Οργάνων Σώματος και Αιμοποιητικών Κυττάρων ¨ΑΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ¨, Σύλλογος Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Δωδεκανήσου.
Για τον κόσμο που επιθυμεί να περπατήσει μαζί μας, την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014, λεωφορεία θα ξεκινήσουν από το Σαν Φραγκίσκο στις 10:00 και από το Δημαρχείο στις 10:10, με προορισμό τον λόφο Φιλερήμου.
Στις 11:15, θα ξεκινήσουμε την διαδρομή μας από το καφενείο της Φιλερήμου έως τον Σταυρό και στη συνέχεια θα κατηφορίσουμε στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία, όπου θα απονεμηθούν τα διπλώματα συμμετοχής.
Μετά το τέλος της διοργάνωσης, τα λεωφορεία θα επιστρέψουν με τους περιπατητές στη Ρόδο, με τερματικές στάσεις το Δημαρχείο και το Σαν Φραγκίσκο.
H οποιαδήποτε οικονομική σας συμβολή 
θα στηρίξει την προσπάθεια μας!!!
«Συνεχίζουμε… να περπατάμε γιορτάζοντας την Αρθρίτιδα….
και βοηθώντας τα παιδιά!!! »
Σας περιμένουμε όλους κοντά μας!!!


Η προβολή της εκδήλωσής μας, όσο πιο συχνά είναι δυνατόν, καθώς και η παρουσία σας στην Συνέντευξη Τύπου και στην διοργάνωση μας, θα μας τιμήσει ιδιαιτέρως, καθώς με την συμπαράστασή σας, θα γνωστοποιήσουμε την εκδήλωση μας στο κοινό της Ρόδου και της Δωδεκανήσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου