Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Το Ιστολόγιο του ΡΟΔΟΣυλλέκτη, απευθύνεται σε όσους αγαπούν τον τόπο τους… εδώ είναι λοιπόν και περιμένει τα δελτία για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων αλλά και ότι αφορά τον τόπο μας – ακόμα και την πολιτική… Το Email μας είναι: r.telxinas@yahoo.gr

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020

Συνεδρίασε η Διοίκηση του Ε.Κ.Ρ, τη Δευτέρα, 03/02/2020.

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΡΟΔΟΥ 

Ρόδος 5/02/2020 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Συνεδρίασε η Διοίκηση του Ε.Κ.Ρ, τη Δευτέρα, 03/02/2020. 
Συνεδρίασε τη Δευτέρα, 03/02/2020 η Διοίκηση του Ε.Κ.Ρ. Στην αρχή της συνεδρίασης τιμήθηκε η μνήμη του Γεωργίου Ορφανού, ο οποίος έφυγε πρόσφατα από τη ζωή. Ο Πρόεδρος του Ε.Κ.Ρ Σάββας Χατζησάββας αναφέρθηκε στη δράση και τους αγώνες που έδωσε ο συνάδελφος ως Μέλος της Διοίκησης του Ε.Κ.Ρ, ως Πρόεδρος του Σωματείου Σερβιτόρων Ρόδου και ιδρυτικό μέλος και πρώτος Πρόεδρος του ενοποιημένου Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου και τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή. 
Στη συνέχεια η Διοίκηση του Ε.Κ.Ρ αποφάσισε να πραγματοποιηθεί το Απολογιστικό Συνέδριο του Ε.Κ.Ρ, την Τετάρτη, 19/02/2020. Στο Συνέδριο θα συζητηθούν ο Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός του 2019 και ο Προγραμματισμός Δράσης και ο Οικονομικός Προϋπολογισμός του 2020. 
Η Διοίκηση συζήτησε αναλυτικά τη νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης για την αλλαγή του ασφαλιστικού. Εξέφρασε την πλήρη αντίδρασή της σ’ αυτά που πρόκειται να νομοθετηθούν, τα οποία θα είναι εις βάρος των ασφαλιστικών δικαιωμάτων των εργαζομένων και των συνταξιούχων, αφού δεν καταργούν τις προηγούμενες νομοθετικές ρυθμίσεις του Νόμου Κατρούγκαλου, δεν αυξάνουν τις συντάξεις, οδηγούν μακροπρόθεσμα στην κατάργηση των επικουρικών συντάξεων και των εφάπαξ και οδηγούν τους εργαζόμενους στην ιδιωτική ασφάλιση. 
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρόδου θα βρίσκεται σε αγωνιστική ετοιμότητα και σε συντονισμό με τη ΓΣΕΕ, τις Ομοσπονδίες και τα Εργατικά Κέντρα να προκηρύξει απεργιακές κινητοποιήσεις. 
Στη συνέχεια επιβεβαιώθηκε η πάγια και αδιαπραγμάτευτη θέση του Ε.Κ.Ρ για την προστασία της Πρώτης Κατοικίας των φτωχών λαϊκών στρωμάτων και θα στηρίξει με κάθε τρόπο όσους εργαζόμενους ή ανέργους αντιμετωπίσουν το επόμενο διάστημα προβλήματα για την προστασία της. 
Τέλος η Διοίκηση συζήτησε το θέμα της απόλυση των εργαζομένων της ΔΕΥΑΡ, που προέρχονται από τις ΔΕΥΑ Ιαλυσού και Αρχαγγέλου και εξέφρασε τη στήριξή της στον αγώνα τους, να παραμείνουν στην δουλειά τους, αφού καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου