Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Το Ιστολόγιο του ΡΟΔΟΣυλλέκτη, απευθύνεται σε όσους αγαπούν τον τόπο τους… εδώ είναι λοιπόν και περιμένει τα δελτία για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων αλλά και ότι αφορά τον τόπο μας – ακόμα και την πολιτική… Το Email μας είναι: r.telxinas@yahoo.gr

Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Ημέρα Περιβάλλοντος

Ρόδος 12/06/10
Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π ΟΥ
Την προηγούμενη εβδομάδα, στα πλαίσια της Παγκόσμιας ημέρας Περιβάλλοντος όπως κάθε χρόνο, το ξενοδοχείο Sunwing Resort & Spa και ο τουριστικός οργανισμός Thomas Cook Northern Europe συμμετείχαν ενεργά σε ανάλογες με το θέμα δράσεις μέσα από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που διήρκεσε από 5 έως 13 Ιουνίου 2010.
Το “World’s Environmental Day” περιλάμβανε καθαριότητα παραλίας, καλλιτεχνικές δραστηριότητες, συμβολική δράση με κλειστά φώτα στους κοινόχρηστους χώρους και άλλες χρήσιμες πληροφορίες που οι πελάτες βρήκαν στο ειδικό έντυπο στα δωμάτιά τους.
Στις 8 Ιουνίου το προσωπικό του Sunwing Resort & Spa με τον διευθυντή κ. Ευάγγελο Τσοσκούνογλου καθώς και το προσωπικό του Thomas Cook Northern Europe με τον διευθυντή κ. Leif Niemi προσκάλεσαν τους πελάτες του ξενοδοχείου για να καθαρίσουν όλοι μαζί συμβολικά την παραλία. Συνέδραμαν στο εγχείρημα, οι δύτες της εταιρείας Water hoppers για να καθαρίσουν υποθαλάσσια το βυθό. Η δράση αυτή επαναλαμβάνεται εδώ και πολλά χρόνια τόσο για την ίδια την καθαριότητα του θαλάσσιου περιβάλλοντος όσο και συμβολικά με την ευκαιρία του εορτασμού.
Το Sunwing Resort & Spa Kallithea έχει να παρουσιάσει αξιοζήλευτη δραστηριότητα στα θέματα περιβάλλοντος μέσα από την φιλοσοφία που το χαρακτηρίζει. Είναι το 1ο ξενοδοχείο στην Ευρώπη που βραβεύτηκε με το European Ecolabel για τουριστικά καταλύματα. Αυτή η διάκριση είναι ισότιμη με το υψηλών προδιαγραφών Σκανδιναβικό σήμα "Nordic Swan". Το ξενοδοχείο βραβεύεται κάθε χρόνο από το 1985 με τη Γαλάζια Σημαία για τη σωστή διαχείριση του περιβάλλοντος της ακτής, την ενημέρωση των πελατών και για την καθαριότητα της παραλίας.
Μετά την ολοκλήρωση της δράσης, οι συμμετέχοντες και διοργανωτές χάρηκαν ένα μικρό πάρτυ με μουσική και τραγούδια και παιχνίδια διασκεδαστικά για τα παιδιά με τις φημισμένες μασκώτ Lollo & Bernie.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου