Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Το Ιστολόγιο του ΡΟΔΟΣυλλέκτη, απευθύνεται σε όσους αγαπούν τον τόπο τους… εδώ είναι λοιπόν και περιμένει τα δελτία για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων αλλά και ότι αφορά τον τόπο μας – ακόμα και την πολιτική… Το Email μας είναι: r.telxinas@yahoo.gr

Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021

Σύμμαχοι στην ποιοτική εκπαίδευση οι 13 Χορηγοί του IEK Anko

Κείμενο:
Μια διαφορετική εκπαιδευτική χρονιά, αλλά άκρως παραγωγική, ολοκληρώνεται.

Δημιουργήθηκε μια νέα μορφή μικτής μάθησης, συνδυάζοντας δηλαδή μαθήματα με φυσική και ηλεκτρονική παρουσία. Το ΙΕΚ Anko, με το καινοτόμο πνεύμα που διέπει την κουλτούρα της σχολής, αγκάλιασε την αλλαγή και υλοποίησε εργαστηριακά μαθήματα τόσο στη σχολή, όσο και μέσω τηλεκπαίδευσης. Και στις δυο περιπτώσεις τα υλικά που χρησιμοποίησαν οι σπουδαστές είχαν την σφραγίδα διακεκριμένων ετικετών από 13 τοπικούς και διεθνούς φήμης Χορηγούς διαφυλάσσοντας όπως πάντα την υψηλή ποιοτική εκπαίδευση που χαρακτηρίζει τα ΙΕΚ Anko.
Caterplus
Οι σπουδαστές του ΙΕΚ Anko δημιουργούν αρωματικά πιάτα, τολμηρά επιδόρπια, με ιδιαίτερη αισθητική, σπάνια φινέτσα και γεύση πολυτέλειας χάρη στα εκλεκτά προϊόντα της Caterplus.
Unilever
Η παγκόσμια ομάδα της Unilever δημιουργεί προϊόντα και λύσεις που ισορροπούν την υπέροχη γεύση, την ευκολία και τη διατροφή με σταθερά υψηλά πρότυπα, όπως τα προϊόντα Hellman’s & Knorr που χρησιμοποιούν οι σπουδαστές του ΙΕΚ Anko.
Coffeeplus
Η Coffeeplus προσφέρει κάλυψη όλων των αναγκών μιας σύγχρονης επιχείρησης, από τη χρήση εξειδικευμένων μηχανών, έως ποιοτικών προϊόντων όπως ο καφές Jacobs και η λεμονάδα Giagia mas, συμβάλλοντας στην μεγαλύτερη απόδοση και ευελιξία της.
Άλευρα Μάρρας
Οι σπουδαστές Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής Αρτοποιίας του ΙΕΚ Anko δημιουργούν λαχταριστά croissant με αφράτη ζύμη, μυρωδάτο ψωμί, απολαυστικά γλυκά με τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα των Μύλων Μάρρα.
Εκλεκτά Αλλαντικά Παντέρη
Τα μυστικά της παραδοσιακής ανατολίτικης αλλαντοποιίας αναδεικνύονται με τα Εκλεκτά Αλλαντικά Παντέρη στην εκτέλεση αυθεντικών συνταγών των Ελλήνων της Πόλης στα μαθήματα του ΙΕΚ Μαγειρικής Anko.
Κερί & Λάδι
Οι σπουδάστριες του ΙΕΚ Αισθητικής χρησιμοποιούν στα μαθήματα Ελληνικά φυσικά, φυτικά καλλυντικά από την εταιρεία Κερί & Λάδι. Προϊόντα χωρίς τεχνητές ή χημικές προσθήκες, με βάση το φυσικό κερί μέλισσας & φυσικές πρώτες ύλες.
4Chef
Η ενδυμασία των καθηγητών του ΙΕΚ Anko επιμελείται από την 4Chef. Στολές μαγείρων που φέρουν την υπογραφή των μεγαλύτερων διεθνών οίκων, όπως Clement, Chaud Devant, Global, Triangle.
Friesland Campina Hellas S.A.
Η Friesland είναι απόλυτα προσηλωμένη στην παροχή αρίστης ποιότητας γαλακτοκομικών προϊόντων. Για αυτό τα σεμινάρια "Κλασικά & Σύγχρονα Γλυκά Εστιατορίου" και "Εστιατορικά Ψωμιά" και τα μαθήματα του ΙΕΚ Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής φέρουν τα ιδιαίτερα γευστικά χαρακτηριστικά της κρέμας γάλακτος Debic & του γάλακτος Top Pro της FCH ΝΟΥΝΟΥ.
Inglot Cosmetics
Οι σπουδάστριες του ΙΕΚ Αισθητικής και του Μακιγιάζ μαθαίνουν να αναδεικνύουν όλες τις σύγχρονες τάσεις με τα προϊόντα της Ιnglot Cosmetics, μια από τις κορυφαίες κατασκευάστριες εταιρίες στον κλάδο των καλλυντικών Make up.
Nisogas
Οι σπουδαστές του ΙΕΚ Anko μαγειρεύουν χρησιμοποιώντας υγραέριο από την εταιρία της Δωδεκανήσου Nisogas! Η προστασία του περιβάλλοντος, ο σεβασμός στον άνθρωπο και την ασφάλεια, είναι αρχές που χαρακτηρίζουν την εταιρία Nisogas.
Provil
Η Provil ταξιδεύει στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα, για να ανακαλύψει τα αρώματα της σύγχρονης γαστριμαργίας και δίνει ξεχωριστή νότα στις κουζίνες του ΙΕΚ Anko με την πιο ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων που υπηρετεί την έμπνευση κάθε απαιτητικού chef.
Sky Spirits
Χάρη στα ιδιαίτερα και γευστικά αποστάγματα της Sky Spirits, οι νέοι επαγγελματίες Bartenders μαθαίνουν στα ΙΕΚ Anko να δημιουργούν ποιοτικά ποτά. Η Sky Spirits ήταν η πρώτη εταιρεία που ασχολήθηκε σοβαρά με το σιρόπι και τον πουρέ φρούτου, αναλαμβάνοντας την αποκλειστική διανομή των Monin, το οποίο έδωσε ανεξάντλητες λύσεις στα χέρια κάθε bartender.
Pili Ethnic Foods
Ξεχωριστές γεύσεις από όλο τον κόσμο έρχονται από την οθόνη κατευθείαν στο πιάτο σας με τα πρωτοποριακά eLearning σεμινάρια μαγειρικής στο my.anko.edu.gr, και τα ιδιαίτερα προιόντα της Pili Ethnic Foods.
Η Διοίκηση της Τουριστικής σχολής ΙΙΕΚ ΑΝΚΟ
Τηλ. Επικοινωνίας για Ρόδο 2241062488 & 2241401016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου