Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Το Ιστολόγιο του ΡΟΔΟΣυλλέκτη, απευθύνεται σε όσους αγαπούν τον τόπο τους… εδώ είναι λοιπόν και περιμένει τα δελτία για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων αλλά και ότι αφορά τον τόπο μας – ακόμα και την πολιτική… Το Email μας είναι: r.telxinas@yahoo.gr

Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Bike Friendly πιστοποίηση για το Skiathea Villas


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Bike Friendly πιστοποίηση για το Skiathea Villas

ΑΘΗΝΑ, 24/5/2019 - Την πρώτη πιστοποίηση για κατάλυμα φιλικό στους ποδηλάτες απέκτησε η Σκιάθος με την επιτυχημένη πιστοποίηση του Skiathea Villas, ενός πολυτελούς συγκροτήματος βιλών στην Αγία Παρασκευή της Σκιάθου.
Το σήμα πιστοποίησης Bike Friendly Hotel παρέδωσε στην εκπρόσωπο του καταλύματος κα Κωνσταντίνα Κάτρη, η κα Βίκυ Καραντζαβέλου, δημοσιογράφος και υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της Nattour. H κα Κάτρη, με αφορμή την προετοιμασία του Skiathea Villas για την κάλυψη των κριτηρίων της πιστοποίησης Bike Friendly Hotel, επένδυσε τόσο σε δημιουργικό χρόνο όσο και σε εξοπλισμό και νέες συνεργασίες για την εξυπηρέτηση των φίλων της ποδηλασίας στο Skiathea Villas.
Το νησί της Σκιάθου, με την απαράμιλλη φυσική ομορφιά του, αποκαλύπτεται γοητευτικά μέσα από συναρπαστικές ποδηλατικές διαδρομές. Τα δάση της Σκιάθου έχουν ταξινομηθεί ως αισθητικά δάση. Αυτή είναι η μόνη περίπτωση στην Ελλάδα, δεδομένου ότι είναι το μοναδικό νησί των οποίων τα δάση έχουν χαρακτηριστεί ως αισθητικά, συνολικής επιφάνειας 3.000 εκταρίων, καλύπτοντας τα 2/3 της συνολικής έκτασης. Στο Αισθητικό Δάσος Σκιάθου ανήκει και η χαρακτηρισμένη ως τοπίο ιδιαιτέρου φυσικού κάλλους (κωδικός ΑΤ 5080113), και προστατευόμενη περιοχή Natura 2000 (SCI) με κωδικό GR 1430003 «Κουκουναριές και η ευρύτερη θαλάσσια περιοχή».
“Η ποδηλασία μέσα σε αυτό το μοναδικό προστατευόμενο φυσικό τοπίο σε συνδυασμό με τις όμορφες παραλίες και τη γραφική πόλη της Σκιάθου και το παλιό λιμάνι, θα χαρίσει στους επισκέπτες του Skiathea Villas αλλά και της Σκιάθου αξέχαστες εμπειρίες ποδηλασίας. Πιστεύουμε πολύ στην ανάπτυξη των εναλλακτικών μορφών τουρισμού στο νησί της Σκιάθου και προσπαθούμε να προσελκύσουμε φιλοξενούμενους με εναλλακτικά ενδιαφέροντα οι οποίοι αξιολογούν ανάλογα και τις τουριστικές δυνατότητες της Σκιάθου”, δήλωσε η κα Κάτρη κατά την απονομή του πιστοποιητικού.
Το Skiathea Villas είναι ένα πολυτελές συγκρότημα βιλών στην Αγία Παρασκευή της Σκιάθου, με θέα στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου. Βρίσκεται 1 χιλιόμετρο από τη θάλασσα, 500 μέτρα από τον κεντρικό δρόμο της Σκιάθου και αρκετά κοντά στο κέντρο της πόλης προσφέροντας γαλήνη και ηρεμία. Κάθε βίλα του συγκροτήματος είναι προσεκτικά σχεδιασμένη για να προσφέρει ένα πολυτελές αλλά χαλαρό συναίσθημα στους επισκέπτες του. Ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε στην ιδιωτική πισίνα (50 τ.μ.) που προσφέρει την καλύτερη θέα στη Σκιάθο.
Οι υποδομές του Skiathea Villas, η ιδιωτικότητα που προσφέρει, η τοποθεσία του, το μοναδικό τοπίο, οι εκπληκτικές ποδηλατικές διαδρομές και εκδρομές με αφετηρία το Skiathea Villas, είναι οι κύριοι λόγοι για τους οποίους οι βίλες Skiathea είναι επίσημα πιστοποιημένες ως «Bike Friendly Hotel». Επισκεφτείτε τις!

Για περισσότερες πληροφορίες:
Βίκυ Καρατζαβέλου
Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων
ΝΑTTOUR
Τηλ.: 210 9374050 | Email: vicky@tma.travel

Λίγα λόγια για την ΝΑΤΤΟΥΡ και την πιστοποίηση “Bike Friendly Hotel”
Ο κύριος σκοπός και στόχος της εταιρίας είναι η προώθηση και ανάπτυξη των εναλλακτικών μορφών τουρισμού μεταξύ των οποίων όλες οι μορφές εναλλακτικού τουρισμού και ιδιαίτερα o οικοτουρισμός, ο φυσιολατρικός, ο περιπατητικός, ο αθλητικός, ο ποδηλατικός, και οι άλλες παρόμοιες μορφές, όπως επίσης και ο ηλεκτρονικός τουρισμός, με απώτερο στόχο την αειφορία και την προστασία του περιβάλλοντος. Το Σήμα «Bike Friendly» είναι μία πρωτοβουλία της ΝΑΤΤΟΥΡ. Το 2017 ξεκίνησε η προσπάθεια ανάπτυξης ενός δικτύου ξενοδοχείων και Δήμων-τουριστικών προορισμών φιλικών προς τους τουρίστες-ποδηλάτες. Παράλληλα, ξεκίνησε και ο σχεδιασμός για την προσέλκυση τουριστών, οι οποίοι θα ήθελαν, είτε να περιηγηθούν περιοχές της Ελλάδας χρησιμοποιώντας ως μέσο μετακίνησης το ποδήλατο, είτε απλά, στη διάρκεια των διακοπών τους, να χρησιμοποιήσουν το ποδήλατο για κοντινές εκδρομές από το ξενοδοχείο που διαμένουν.

Ακολουθεί σχετικό φωτογραφικό υλικό


Από αριστερά η κα Κωνσταντίνα Κάτρη, εκπρόσωπος του Skiathea Villas και η κα Βίκυ Καραντζαβέλου, υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της Nattour



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου