Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Το Ιστολόγιο του ΡΟΔΟΣυλλέκτη, απευθύνεται σε όσους αγαπούν τον τόπο τους… εδώ είναι λοιπόν και περιμένει τα δελτία για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων αλλά και ότι αφορά τον τόπο μας – ακόμα και την πολιτική… Το Email μας είναι: r.telxinas@yahoo.gr

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019

Ηλεκτρονικές πινακίδες ενημέρωσης επιβατών στις στάσεις της ΔΕΣ ΡΟΔΑ

Ηλεκτρονικές πινακίδες ενημέρωσης επιβατών στις στάσεις της ΔΕΣ ΡΟΔΑ
16/09/2019 

Σε δοκιμαστική λειτουργία βρίσκονται οι δεκαοκτώ (18) ηλεκτρονικές πινακίδες ενημέρωσης επιβατών για τα ΜΜΜ που έχουν τοποθετηθεί στο πλαίσιο της πράξης ΕΥ-ΚΙΝΗΣΗ που συγχρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Συνεργασίας Interreg V-A Ελλάδα – Κύπρος 2014-2020. Στις ηλεκτρονικές πινακίδες που λειτουργούν με φωτοβολταϊκά, εμφανίζεται ο αριθμός της γραμμής και ο πραγματικός χρόνος άφιξης του λεωφορείου της ΔΕΣ ΡΟΔΑ, στη στάση. Στην ίδια πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι έχουν πρόσβαση και μέσω του διαδικτύου στην ηλεκτρονική διεύθυνση mobility.rhodes.gr αλλά και στη Mobile εφαρμογή για συσκευές Android και iOS «RHODES PUBLIC TRANSPORT». Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στο Google Play και στο App Store.
Στο πλαίσιο της πράξης ΕΥ-ΚΙΝΗΣΗ ο Δήμος Ρόδου έχει επιπλέον προμηθευτεί δύο (2) Mini-bus, νέας αντιρρυπαντικής τεχνολογίας, μήκους 6 μέτρων και χωρητικότητας 22 ατόμων, τα όποια και εκτελούν άμεσα το δρομολόγιο Λιμάνι -Κέντρο, αλλά και οθόνες πληροφόρησης επιβατών εντός των λεωφορείων και υπολογιστές οχήματος.
Ο Δήμος Ρόδου είναι κύριος δικαιούχος της πράξης ΕΥ-ΚΙΝΗΣΗ και σε συνεργασία με τους υπόλοιπους εταίρους Δήμο Θήρας, Δήμο Σύρου – Ερμούπολης, Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης Λεμεσού και Ερευνητικό ντρο Frederick, υλοποιούν ένα φιλόδοξο και συνάμα κοινωνικά χρήσιμο πλαίσιο δράσεων, με στόχο την ενίσχυση των ποιοτικών χαρακτηριστικών των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.
Ο Δήμος Ρόδου στοχεύει στη συνεχή αναβάθμιση του Δημοτικού συστήματος αστικών μεταφορών και υπηρεσιών με στόχο την ανάδειξη της Ρόδου σε Δήμο με ουσιαστική αντίληψη και εφαρμογή της έννοιας και των αρχών της Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας, αξιοποιώντας περαιτέρω τα αποτελέσματα της πράξης ΕΥΚΙΝΗΣΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου