Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Το Ιστολόγιο του ΡΟΔΟΣυλλέκτη, απευθύνεται σε όσους αγαπούν τον τόπο τους… εδώ είναι λοιπόν και περιμένει τα δελτία για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων αλλά και ότι αφορά τον τόπο μας – ακόμα και την πολιτική… Το Email μας είναι: r.telxinas@yahoo.gr

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021

Σύσκεψη Δημοτικής Επιτροπή Ισότητας Δήμου Ρόδου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΟΥ

Ρόδος, 1η Νοεμβρίου 2021

δελτίο τύπου

Σύσκεψη Δημοτικής Επιτροπή Ισότητας Δήμου Ρόδου
Την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου και ώρα 11:00πμ πρόκειται να πραγματοποιηθεί διαδικτυακή σύσκεψη της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας Δήμου Ρόδου με θέματα ημερήσιας διάταξης τη διοργάνωση εκδήλωσης στις 25η Νοεμβρίου στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών, καθώς και την κατάρτιση του ετησίου σχεδίου δράσης της Επιτροπής για το έτος 2022.
Σύμφωνα με την υπ'αριθμ. 231/2020 απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου (ΑΔΑ: ΩΤ5ΗΩ1Π-ΞΔΟ) στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας του Δήμου Ρόδου συμπεριλαμβάνεται η οργάνωση ενημερωτικών εκδηλώσεων, ημερίδων/συνεδρίων, επιμορφωτικών προγραμμάτων και σεμιναρίων σε θέματα κακοποίησης / πρόληψης της βίας, υγείας, γυναικείας απασχόλησης και πολιτικών ίσων ευκαιριών, ενίσχυσης της συμμετοχής των γυναικών σε θέσεις ευθύνης, συνεργασία με γυναίκες από το πεδίο του πολιτισμού και των τεχνών σε επίπεδο Δήμου σε συνεργασία με την Α/θμια και Β/θμια εκπαίδευση και με τις μονάδες υγείας για ενημερωτικές εκδηλώσεις που θα απευθύνονται σε μαθητές και μαθήτριες Δήμων, κλπ.
«Μετράμε 13 γυναικοκτονίες το 2021. Μεγάλος αριθμός για εφησυχασμό. Αυτό που θέλουμε να περάσουμε ως μήνυμα είναι ότι καμία γυναίκα δεν είναι μόνη. Όλες, είμαστε μαζί. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να μιλάμε» επισήμανε η κα. Κική Πάττα Αποστολίδη, εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος σε θέματα Ισότητας και Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας, συμπληρώνοντας τα εξής: «Και να μεγαλώνουμε τα παιδιά μας για να σέβονται τον άνθρωπο, να μάθουμε σε άνδρες και αγόρια ότι είναι ισότιμα μέλη της κοινωνίας μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου