Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Το Ιστολόγιο του ΡΟΔΟΣυλλέκτη, απευθύνεται σε όσους αγαπούν τον τόπο τους… εδώ είναι λοιπόν και περιμένει τα δελτία για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων αλλά και ότι αφορά τον τόπο μας – ακόμα και την πολιτική… Το Email μας είναι: r.telxinas@yahoo.gr

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021

"Ουράνια Τόξα, τότε και τώρα": Το λογοτεχνικό βιβλίο της Νικολέττας Λέκκα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Νικολέττα Λέκκα
Ουράνια Τόξα, τότε και τώρα
Σελίδες: 36, σκληρόδετο εξώφυλλο
ISBN: 978-618-84098-3-5
Εκδόσεις ΓΕΛΛΑΣ

Αυτό το φθινόπωρο κάνε το καλύτερο δώρο στον εαυτό σου. Τη νέα αρχή που έχεις ανάγκη. Τα «Ουράνια τόξα, τότε και τώρα», το βιβλίο για ενήλικες της Νικολέττας Λέκκα, σου συστήνει μια απρόσμενη ιστορία που θα νιώσεις σα να περίμενες καιρό!
Μια λακκούβα θα φέρει κοντά τον Κι και τον Ω, δυο ήρωες από μια αληθινά φανταστική εποχή. Μαζί ήταν κάποτε το «Ωραίο ΠαρεάΚΙ» που βάλθηκε να κατακτήσει το Ουράνιο Τόξο! Θέλαν τόσα πολλά να αλλάξουν και άναψε η φλόγα μέσα τους, το πάθος, η δύναμη. Όμως η φλόγα ξέφυγε και έκαψε ό,τι πήγε να ανθίσει… Έτσι δεν έγιναν «όλο» το ουράνιο τόξο.
Παρέα με τη συνέχειά τους, το μικράΚι, έχουν ξανά την ευκαιρία να βάλουν ένα τέλος στην ιστορία τους. Θα καταφέρουν όμως να γίνουν τα ουράνια τόξα που κυνήγησαν; Τι θα γίνει η λευκή σελίδα για τη νέα αρχή τους; Αυτή που θα τους φέρει στην πιο βαθιά βουτιά τους. Γιατί είναι για τα βαθιά οι ήρωες αυτοί.
Τα «Ουράνια τόξα, τότε και τώρα» είναι η δεύτερη ιστορία που συστήνει η Νικολέττα Λέκκα μέσα από τις εκδόσεις ΓΕΛΛΑΣ. Το βιβλίο με το σκληρόδετο εξώφυλλο συνοδεύουν μοναδικά οι εικόνες που έφτιαξε η Ευτυχία Βλάχου, ένα εξάχρονο κορίτσι που φέρνει την ειλικρινή ματιά της σε μια τόσο ιδιαίτερη ιστορία. Το αποτέλεσμα, μια υπέροχη έκδοση που θα θες να χαρίσεις σε όποιον νοιάζεσαι, άλλον ή εσένα!
Για παραγγελίες: στο τηλέφωνο 6985551022, στο email: info@namougellas.com, στο e-shop των Εκδόσεων ΓΕΛΛΑΣ: namougellas.myshopify.com και στα αγαπημένα σου βιβλιοπωλεία.

Βιογραφικό

Η Νικολέττα Λέκκα, είναι συγγραφέας 5 βιβλίων για παιδιά και ενήλικες. Διεθνής μακρο-οικονομολόγος με διδακτορικό στα οικονομικά, έχει εργασθεί ως δημοσιογράφος και δρα ως επιχειρηματίας σε διάφορους χώρους. Το 2018 ίδρυσε τις εκδόσεις ΓΕΛΛΑΣ και δημιούργησε το Να Μου Γελλάς (www.namougellas.com), μια πρωτότυπη ιδέα μέσω της οποίας ο αναγνώστης αποκτά πρόσβαση σε λογοτεχνικές ιστορίες που θα αγαπήσει και έχει την ευκαιρία να ζήσει ξεχωριστές εμπειρίες με ανθρώπους που θαυμάζει.
Από τις εκδόσεις ΓΕΛΛΑΣ κυκλοφορεί επίσης η ιστορία για ενήλικες της Νικολέττας Λέκκα: «Ιερές Αριθμήσεις» και τα παραμύθια για παιδιά: «Ι-δανικά Όνειρα», «Το ταξίδι της ζωής μας» και «Το κλειδί της Ευτυχίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου