Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Το Ιστολόγιο του ΡΟΔΟΣυλλέκτη, απευθύνεται σε όσους αγαπούν τον τόπο τους… εδώ είναι λοιπόν και περιμένει τα δελτία για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων αλλά και ότι αφορά τον τόπο μας – ακόμα και την πολιτική… Το Email μας είναι: r.telxinas@yahoo.gr

Παρασκευή 23 Απριλίου 2021

Η δικιά μας Μαρία Καπνουλλά και η Ελένη Δημητρά κατέκτησαν την 1η και 3η θέση σε διαγωνισμούς χτενίσματος και μακιγιάζ

Πανελλήνιες διακρίσεις σε διαγωνισμούς χτενίσματος και μακιγιάζ απέσπασαν δύο Ροδίτισσες
Η Μαρία Καπνουλλά και η Στέλλινα Σπυρίδου κατέκτησαν την πρώτη θέση στον πανελλήνιο διαγωνισμό κομμωτικής και μακιγιάζ

Τρεις σπουδαίες θέσεις κατάφερε να αποσπάσει η 26χρονη Μαρία Καπνουλλά, η οποία κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία του «Νυφικού Χτενίσματος και Μακιγιάζ» σε συνεργασία με τη μακιγιέζ Στελλίνα Σπυρίδου και τον έμπειρο φωτογράφο Δημήτρη Μπιλιά. Εξίσου σπουδαία διάκριση απέσπασε και η 21χρονη Ελένη Δημητρά από τη Σορωνή της Ρόδου, η οποία έλαβε μέρος για πρώτη φορά σε πανελλήνιο διαγωνισμό και κατέκτησε την 3η θέση στην κατηγορία του «Μακιγιάζ», ανάμεσα σε εξαιρετικά ταλαντούχους επαγγελματίες από όλη τη χώρα.
Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Καπνουλλά, κέρδισε τις δύο δεύτερες θέσεις στην κατηγορία «Χτένισμα Φαντασίας και Ελεύθερο Χτένισμα» στον 1ο Πανελλήνιο Διαδικτυακό Διαγωνισμό.

Η Μαρία Καπνουλλά διαθέτει μαζί με τη μητέρα της Χριστίνα κομμωτήριο στο νησί της Ρόδου και αποφάσισε να πάρει μέρος στον διαγωνισμό, ανάμεσα σε άλλους ταλαντούχους και έμπειρους συμμετέχοντες από όλη την Ελλάδα. Οι διαγωνισμοί για τη Μαρία είναι εμπειρία ζωής. Και αυτό γιατί μέχρι στιγμής έχει λάβει μέρος σε επτά πανελλήνιους διαγωνισμούς, σε αρκετά φεστιβάλ κομμωτικής και σε παγκόσμιο διαγωνισμό κομμωτικής, κατακτώντας πρώτες, δεύτερες και τρίτες θέσεις.
Πρωταρχικός στόχος της νεαρής κομμώτριας είναι να εξελίσσεται συνεχώς στο νυφικό χτένισμα και να προσδίδει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε κάθε μέλλουσα νύφη. Η συμμετοχή σε διαγωνισμούς και η στενή παρακολούθηση σεμιναρίων αποτελεί το Άλφα και το Ωμέγα στην εξέλιξη και στην εκπαίδευση του κάθε επαγγελματία κομμωτή. «Η τέχνη της κομμωτικής δεν έχει όρια» δήλωσε η ίδια μιλώντας στη «Ροδιακή», αφού, όπως τόνισε, «κάθε μέρα μαθαίνουμε».

Η διάκριση της Ελένης Δημητρά
Αξιόλογη διάκριση κατάφερε να πετύχει η 21χρονη Ελένη Δημητρά από τη Σορωνή της Ρόδου, καθώς κατέκτησε στον πρώτο της πανελλήνιο διαγωνισμό την 3η θέση στην κατηγορία “Free style make up” ανάμεσα σε πολύ ταλαντούχους επαγγελματίες. Η Ελένη εργάζεται στο κομμωτήριο X&M Hairlab, καθώς έχει τελειώσει επαγγελματικό μακιγιάζ και χτενίσματα.
Η ίδια μας αναφέρει πως η κύρια έμπνευσή της ήταν το νησί της και το καλοκαίρι, η εποχή, δηλαδή, που το χαρακτηρίζει. Συγκεκριμένα, δήλωσε μιλώντας στη «Ροδιακή» ότι νιώθει υπερήφανη για τη θέση που κατέκτησε γιατί ήταν σαν «ένα στοίχημα» που είχε βάλει με τον εαυτό της. Σημαντικό ρόλο για εκείνην είχαν και οι συνεργάτες που ήταν δίπλα της, αφού μαζί έφτασαν τόσο ψηλά, η Μαρία Καπνουλλά, στήριγμά της και συνεργάτιδά της, η οποία την ώθησε να λάβει μέρος στον διαγωνισμό και την βοήθησε στο κομμάτι του χτενίσματος, και φυσικά ο φωτογράφος Δημήτρης Μπιλιάς, ο οποίος απογείωσε τη δουλειά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου