Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Το Ιστολόγιο του ΡΟΔΟΣυλλέκτη, απευθύνεται σε όσους αγαπούν τον τόπο τους… εδώ είναι λοιπόν και περιμένει τα δελτία για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων αλλά και ότι αφορά τον τόπο μας – ακόμα και την πολιτική… Το Email μας είναι: r.telxinas@yahoo.gr

Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Αντιρατσιστική συγκέντρωση κατοίκων και φορέων της Περιοχής Πατησίων - Αχαρνών

H Κίνηση "Απελάστε τον Ρατσισμό" καλεί κάθε εργαζόμενο, άνεργο και νέο, ντόπιο ή μετανάστη, στη συγκέντρωση κατοίκων και φορέων της Περιοχής Πατησίων - Αχαρνών, που θα γίνει το Σάββατο 28-05-2011 στις 11:00, στο πάρκο Κύπρου και Πατησίων και στην πορεία που θα ακολουθήσει στα Κάτω Πατήσια.

Απέναντι στη Μνημονιακή βαρβαρότητα που κοστίζει ζωές, ξεπουλάει κάθε δημόσιο χώρο και αγαθό, κλείνει νοσοκομεία και σχολεία, δημιουργεί εκατοντάδες χιλιάδες ανέργους και εξαθλιώνει ντόπιους και μετανάστες.

Απέναντι στη φασιστική βαρβαρότητα που δολοφονεί αθώους ανθρώπους όπως ο άτυχος μπαγκλαντεσιανός μετανάστης στα Κάτω Πατήσια, ανοίγει κεφάλια και μαχαιρώνει αδιακρίτως με σύμμαχο την εξοργιστική ανοχή και συγκάλυψη των ρατσιστικών εγκλημάτων από την ΕΛ.ΑΣ.

Για μια ζωή με αξιοπρέπεια σε κάθε κάτοικο της πόλης, ανεξάρτητα από χρώμα, φυλή, θρησκεία ή εθνικότητα, κάθε εργαζόμενο και νέο άνθρωπο που αγωνίζεται να επιβιώσει στη ζούγκλα της Αθήνας.

Γιατί μόνο οι κοινοί αγώνες των απλών ανθρώπων, των εργαζόμενων, των νέων, των ανέργων, των ντόπιων και μεταναστών, των ανδρών και των γυναικών, μπορούν να ξανακάνουν τις γειτονιές μας ανθρώπινες. Να αναγκάσουν κυβερνήσεις και τοπικούς φορείς να πάρουν μέτρα ουσιαστικής αναβάθμισης της ζωής μας, να ξοδέψουν τα λεφτά των προϋπολογισμών τους για τους φτωχούς ανθρώπους της πόλης και όχι για έργα βιτρίνας του real-estate, ους τραπεζίτες, τους εξοπλισμούς και τους εθνικούς εργολάβους.

Διεκδικούμε οικονομική ενίσχυση των ανέργων, νέους βρεφονηπιακούς σταθμούς και χώρους πρασίνου, ξενώνες και συσσίτια αστέγων και απόρων σε κάθε δημοτικό διαμέρισμα, κέντρα φροντίδας των ηλικιωμένων. Stop στα φασιστικά πογκρόμ, τη συγκάλυψη από την Αστυνομία, την ένοχη σιωπή του Υπουργείου Προ Πο. Σύλληψη και τιμωρία των εγκληματιών νεοναζί της Χρυσής Αυγής που οργάνωσαν τα πογκρόμ, παράνομες οι φασιστικές συμμορίες, όχι οι μετανάστες και οι πρόσφυγες. Ελεύθερη και νόμιμη μετακίνηση προς και από Ελλάδα και Ε.Ε., όχι στην Ευρώπη - Φρούριο και την Ελλάδα-Κρατητήριο.
Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών
Κίνηση "ΑΠΕΛΑΣΤΕ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ"tel-fax: 210-5130373, 3306286,6974363037, www.ksm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου