Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Το Ιστολόγιο του ΡΟΔΟΣυλλέκτη, απευθύνεται σε όσους αγαπούν τον τόπο τους… εδώ είναι λοιπόν και περιμένει τα δελτία για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων αλλά και ότι αφορά τον τόπο μας – ακόμα και την πολιτική… Το Email μας είναι: r.telxinas@yahoo.gr

Σάββατο, 12 Ιανουαρίου 2019

Ο κ. περιφερειάρχης με χλευασμό αναφέρεται σε παράταξη "Μαχαιρίδη-Γλυνού" θεωρώντας πως η αναφορά στην παράταξη Μαχαιρίδη είναι προσβλητική.


Παρατηρούμε τις τελευταίες μέρες το εξής οξύμωρο:
Ο κ. περιφερειάρχης και το επικοινωνιακό επιτελείο του με   χλευασμό αναφέρεται σε παράταξη "Μαχαιρίδη-Γλυνού" θεωρώντας πως η αναφορά στην παράταξη Μαχαιρίδη είναι προσβλητική.
Η αναφορά δηλαδή σε μια παράταξη τα έργα της οποίας ο φέρων τον τίτλο του "περιφερειάρχη" κομπάζει, στην εκπνοή πλέον   της   μίας   και   τελευταίας   θητείας του,   πως   "ξεκινούν   άμεσα", "παραδίδονται   σε   λίγο", "δημοπρατούνται οσονούπω" και φωτογραφίζεται με καμάρι κάτω  από τις  ταμπέλες  των έργων που  τα βρήκε έτοιμα και για τα οποία δεν έχει κουνήσει το δαχτυλάκι του πέντε χρόνια τώρα.
Να το ξεκαθαρίσουμε λοιπόν: Μακάρι στο τέλος της θητείας μας να μπορέσουμε κι εμείς να παραδώσουμε έστω και ένα παραπάνω έργο από όσα παρέδωσε η παράταξη Μαχαιρίδη, της οποίας, εντελώς αυθαίρετα, μας θεωρείτε συνεχιστές.
Αν όμως κύριε Χατζημάρκο για κάποιον ανεξήγητο λόγο θεωρείτε εμάς συνεχιστές της παράταξης Μαχαιρίδη ενώ ούτε ο επικεφαλής της παράταξης μας υπήρξε μέλος της, ούτε έχουμε ανακοινώσει επίσημα το ψηφοδέλτιο μας ώστε να προκύψει αυτό το συμπέρασμα , τότε εσείς που στο ψηφοδέλτιο σας και στην παράταξη σας είχατε τον κ. Κόκκινο, τον κ. Μπαριανάκη, τον κ. Τριομμάτη, τον κ. Χαματζόγλου, τον κ. Μπίζα, τον κ. Δαδάο, τον κ. Λοτσάρη και άλλους,   είστε   σίγουρα   η   συνέχεια   της   παράταξης   Χαράλαμπου   Κόκκινου   για   την   οποία  εσείς   ο   ίδιος  έχετε εκφραστεί και ενημερώσει σχετικά τους πολίτες του Ν. Αιγαίου. Εμείς δεν χρειάζεται να πάρουμε θέση.
Σας ευχαριστούμε θερμά που άλλη μια φορά αναδεικνύεται τις διαφορές μας και το ποιόν του καθενός μας.
Στο τέλος της προεκλογικής περιόδου θα σας αποστείλουμε το σχετικό ευχαριστήριο για τη  συνδρομή σας στην νίκη μας. Λυπηρό που τέτοια προώθηση δεν έχει καταφέρει να σας κάνει το κοστοβόρο για τους πολίτες Γραφείο Τύπου σας.
Να είστε καλά.
Υ.Γ.  : Θα παρακαλούσαμε θερμά, στα πλαίσια της ενημέρωσης και της διαφάνειας προς όφελος των πολιτών και της Δημοκρατίας που σε πρόσφατη δήλωσή σας θυμηθήκατε,  στο επόμενο δελτίο τύπου σας να μας αναφέρετε πόσα   και   ποια   άτομα   και   με   ποιό   ποσό   μισθοδοτούνται   από   την   Περιφέρεια   Νοτίου   Αιγαίου   καθώς   και   το βιογραφικό βάσει του οποίου προσελήφθησαν. Καλό δε, θα είναι η ενημέρωση να περιλαμβάνει και τα μέσα στα οποία, στην παρούσα φάση, ο κάθε ένας από αυτούς, εργάζεται, διατηρεί ή αρθρογραφεί, είτε είναι παραδοσιακά, είτε ηλεκτρονικά.  Αλλιώς θα αναγκαστούμε να το κάνουμε εμείς ανατρέχοντας στις αποφάσεις του «Διαύγεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου