Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Το Ιστολόγιο του ΡΟΔΟΣυλλέκτη, απευθύνεται σε όσους αγαπούν τον τόπο τους… εδώ είναι λοιπόν και περιμένει τα δελτία για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων αλλά και ότι αφορά τον τόπο μας – ακόμα και την πολιτική… Το Email μας είναι: r.telxinas@yahoo.gr

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας της Ο.Π.Σ.Ρ. και της Ο.Δ.Π.Σ.Ρ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η από κοινού εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου και της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Παροικιακών Συλλόγων Ρόδου. 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Θεοφιλέστατος Κύριος Κύριλλος, ο πάτερ Νεκτάριος Πόκκιας, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος, οι Αντιπεριφερειάρχες κ. Ζαννετίδης και κ. Κόκκινος, ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Διακογεωργίου, οι Αντιδήμαρχοι κ. Πάλλας, κ. Διακοσταματίου, κα Χατζηλαζάρου και κα. Ζωάννου. Επίσης, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Γλυνός, ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Καμπουράκης, ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Καρίκης, οι υποψήφιοι του ΚΙΝΑΛ κα. Φτακλάκη, κ. Καλοπήτας και κ. Μπακρισιώρης. Επιπρόσθετα, οι υποψήφιοι βουλευτές με την Νέα Δημοκρατία κα. Ιατρίδη και κ. Δράκος, ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Παππάς, οι Περιφερειακοί σύμβουλοι κ. Μπαριανάκης και κ. Ανανίας, ο πρόεδρος του Συλλόγου Αιμοδοτών Ρόδου κ. Φιλήμονας Νικολάου καθώς επίσης και αρκετοί υποψήφιοι στον πρώτο και δεύτερο βαθμό. 
Στο καλωσόρισμα ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους και ειδικά τον Περιφερειάρχη, τον Δήμαρχο, τον Περιφερειακό Σύμβουλο και τον πρόεδρο του Δ.Ο.Π.Α.Ρ για την έμπρακτη στήριξή τους στην Ομοσπονδία και τις πρόσφατες αποφάσεις για την διαδικασία εγκρίσεως των αιτημάτων των μελών της Ομοσπονδίας, αποφάσεις που δυναμώνουν και εδραιώνουν τον ρόλο της Ομοσπονδίας. Το ίδιοέπραξε και ο πρόεδρος των Δωδεκανησιακών Παροικιακών Συλλόγων Ρόδου κ. Νίκος Κωνσταντινίδης, ο οποίος τόνισε τη σημασία της ένωσης των δυο Ομοσπονδιών για την προώθηση και διάδοση της παράδοσης του τόπου μας. 
Χαιρετισμό απεύθυνε ο Περιφερειάρχης κ. Χατζημάρκος, ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Χατζηδιάκος, ο Εντεταλμένος περιφερειακός Σύμβουλος κ. Διακογεωργίου ενώ λόγω της δικαιολογημένης απουσίας τους, ο πρόεδρος του Δ.Ο.Π.ΑΡ κ. Κυριαζής και ο βουλευτής κ. Γάκης έστειλαν επιστολή. Όλοι επισήμαναν την σημαντική λειτουργία που επιτελούν οι δυο Ομοσπονδίες για τον πολιτισμό και τη διάδοση της παράδοσης τόσο στο νησί της Ρόδου όσο και στα Δωδεκάνησα. Δεσμεύτηκαν ότι η συνεργασία θα συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα και θα είναι αρωγοί στην προσπάθεια των Ομοσπονδιών για να επιτευχθεί ο δύσκολος ρόλος που έχουν αναλάβει, αναγνωρίζοντας ότι ήταν όραμα όλων η δημιουργία της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου. 
Τα Διοικητικά Συμβούλια των δυο Ομοσπονδιών ευχαριστούν θερμά τους μουσικούς που αφιλοκερδώς διασκέδασαν τους καλεσμένους και τους χορηγούς των δώρων για τη λαχειαγορά. 

Ευχόμαστε σε όλους καλή χρονιά με υγεία και γεμάτη δράσεις και πολιτισμό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου