Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Το Ιστολόγιο του ΡΟΔΟΣυλλέκτη, απευθύνεται σε όσους αγαπούν τον τόπο τους… εδώ είναι λοιπόν και περιμένει τα δελτία για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων αλλά και ότι αφορά τον τόπο μας – ακόμα και την πολιτική… Το Email μας είναι: r.telxinas@yahoo.gr

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Σκάφος σε δυσχερή θέση στην Κύθνο

01/10/2015
Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφος σε δυσχερή θέση στην Κύθνο –  Συλλήψεις για κλοπή στον Πόρο - Μικρής έκτασης θαλάσσια ρύπανση στη Ρόδο – Διακομιδή ασθενούς

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., η Λιμενική Αρχή Σύρου, για Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφος “ΙΠΠΟΛΥΤΗ” Ν.Π. 10467 σε δυσχερή θέση, με έντεκα (11) αλλοδαπούς επιβαίνοντες, στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά ν. Κύθνου,
Άμεσα στην περιοχή, μετέβησαν στελέχη της Λιμενικής Αρχής Σύρου με το Ε/Π-Α/Κ “ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ” Ν.Λ. 389 όπου διαπίστωσαν ότι το “ΙΠΠΟΛΥΤΗ”είχε επικαθήσει σε βραχώδη ακτή μετά την απώλεια της άγκυρας και εξαιτίας των ισχυρών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή, χωρίς όμως να παρατηρηθεί εισροή υδάτων.
Στη συνέχεια το “ΙΠΠΟΛΥΤΗ” αποκολλήθηκε με ιδία μέσα και κατέπλευσε ασφαλώς στον όρμο “ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ” με τους επιβαίνοντες καλά στην υγεία τους ενώ από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.
Από τη Λιμενική Αρχή Σύρου που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του Ε/Γ-Τ/Ρ “ΙΠΠΟΛΥΤΗ” Ν.Π. 10467 μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα το πλοίο ελληνικό νηογνώμονα.
*****
Ένας 49χρονος και ένας 30χρονος αλλοδαπός, συνελήφθησαν απογευματινές ώρες χθες, από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Πόρου, στον όρμο “ΜΠΙΣΤΙ” ν. Πόρου.
Συγκεκριμένα στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής που μετέβησαν στην ανωτέρω περιοχή όπου εδρεύει και δραστηριοποιείται ιχθυοτροφική μονάδα, συνέλαβαν τους ανωτέρω κατόπιν εγκλήσεως από ιδιώτη, για διάπραξη κλοπής και αποδοχής προϊόντων εγκλήματος.
Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Πόρου.
*****
Ενημερώθηκε βραδινές ώρες χθες η Λιμενική Αρχή Ρόδου, για εκροή λυμάτων από το αντλιοστάσιο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Ρόδου, στη θαλάσσια περιοχή “ΚΡΗΤΙΚΑ” ν. Ρόδου.
Άμεσα στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής που μετέβησαν στην περιοχή διαπίστωσαν την εκροή λυμάτων από το αντλιοστάσιο της ανωτέρω επιχείρησης και τη δημιουργία μικρής εκτάσεως διαλυόμενης θαλάσσιας ρύπανσης.
Από τη Λιμενική Αρχή Ρόδου που διενεργεί την προανάκριση κινήθηκε παράλληλα η διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων κατά των υπευθύνων ενώ η εκροή λυμάτων διεκόπη κατόπιν αποκατάστασης βλάβης από τεχνικό κλιμάκιο της επιχείρησης.
*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Κεραμωτής Θάσου, με το Ε/Γ-Ο/Γ “ΘΑΣΟΣ Ι” Ν. Π. 11657, 37χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου